02. 06. 2019 - 18:46
Upala je u kupaćem kostimu: A kada čujete koliko je utrčavanje...
907
Shares
Upala je u kupaćem kostimu: A kada čujete koliko je utrčavanje plavuše vrijedno bilo, zavrtjet će vam se u glavi od cifre

WOLANSKI SVE ZALUDJELA

Upala je u kupaćem kostimu: A kada čujete koliko je utrčavanje plavuše vrijedno bilo, zavrtjet će vam se u glavi od cifre

Sport.ba
02. 06. 2019 - 18:46
0
Shares

Wolanski (22) inače na Instagramu ima više od 300.000 pratitelja, a na toj društvenoj mreži redovito objavljuje fotografije na kojima je oskudno odjevena.

volanski1

Nosila je crni kupaći kostim s bijelim natpisom $ 3,97 milijuna je vrijednost, u ekvivalentnom vremenu oglašavanja za ''legalne oglašivače'', a koju je na ''nelegalan'' način dobio Vitaly Uncensored, stranica za odrasle, na kostimu Kinsey Wolanski nakon što je ona utrčala na nogometni teren tokom Lige prvaka.

Na nogometni teren za vrijeme finalne utakmice Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama u Mardidu upala je žena odjevena u oskudni kupaći kostim na kojem je bila reklama za rusku po.rnografsku web stranicu.

volanski2

Zaštitari su brzo reagirali i neočekivanu gošću uklonili s travnjaka. Nosila je crni kupaći kostim s bijelim natpisom 'Vitaly Uncensored'. Daily Mail piše kako se radi o Kinsey Wolanski, djevojci YouTube zvijezde Vitalyja Zdorovetskiyog koji je vlasnik te web stranice.

volanski

On je 2014. upao na finale Svjetskog kupa, nakon čega mu je zabranjen ulaz na velike sportske događaje. Zdorovetsky je javnosti poznat i po tome da je 2015. u Zagrebu slavio izlazak bivšeg premijera Ive Sanadera iz zatvora nakon tri godine.

Učitaj još novosti