01. 06. 2019 - 08:47
Patosirao Hrvata za minut i po: Veljko Ražnatović nastavio...
907
Shares
Patosirao Hrvata za minut i po: Veljko Ražnatović nastavio impresivnu seriju, pa se emotivno sjetio oca - ratnog zločinca. Evo kako je reagovala majka Ceca!

BEOGRAD

Patosirao Hrvata za minut i po: Veljko Ražnatović nastavio impresivnu seriju, pa se emotivno sjetio oca - ratnog zločinca. Evo kako je reagovala majka Ceca!

01. 06. 2019 - 08:47
0
Shares

Veljko Ražnatović, sin ratnog zločinca Arkana i pjevaljke Cece, pobijedio je Hrvata Petra Mrvalja u svom sedmom profi meču u karijeri. Sedam od sedam - zaista odličan rezultat.

1866207-3-ff

Sjajna ljevica je načela, a razorna desnica patosirala Hrvata Petra Mrvalja (26) za sedmi trijumf mladog srpskog kruzeraša u profi boksu! Publika u hali “Ranko Žeravica” na Veljkovom debiju u njegovom rodnom Beogradu ovacijama ga je ispratila u svlačionicu.

Prve čestitke je dobio od djevojke Bogdane, sestre Anastasije, ali i mame Svetlane, koja je smogla snage da sina prvi put gleda uživo!

- Ovo je za tatu - uzviknuo je Veljko dok je sudija još odbrojavao nokautiranom Hrvatu koji je ležao u ringu.

- A za mene? - kroz smijeh je upitala Ceca, a uslijedio je Veljkov odgovor:

- I za tebe, volim te!

ceca1

Potom je uzeo i mikrofon u ruke...

"Želeo bih da se zahvalim mom kondicionom treneru, Igoru Tomaševiću i mom treneru Jovanu Rakonjcu što me je naučio boksu. Ovu pobedu posvećujem majci koja je došla da me prvi put gleda, i sestri i ženi, i naravno ocu svom. Sve nebo vidi", rekao je 22-godišnji Veljko.

11

U transu je bio Ražnatović poslije meča. Obećao je da će nokautirati rivala pred beogradskom publikom i to je ispunio.

"Letim, verujte. Ovo sanjam svaki dan. Svaki meč je bitka za sebe, ali protiv Hrvata u mom Beogradu dosada najjači osećaj. Idemo dalje, u nove pobede", u dahu se Veljko obratio mnogobrojnim novinarima na spektaklu “Poklon Beogradu”.

veljko-raznatovic-24-830x0

U ring je izašao uz pesmu "Dogodine u Prizrenu" koju peva Beogradski sindikat.

Učitaj još novosti