25. 05. 2019 - 11:53
McGREGOR NA TRENINGU POVRIJEDIO SVOJE 'BLAGO': Objavio...
907
Shares
McGREGOR NA TRENINGU POVRIJEDIO SVOJE 'BLAGO': Objavio fotografiju i poručio 'Ovo me neće zaustaviti...'

McGREGOR NA TRENINGU POVRIJEDIO SVOJE 'BLAGO': Objavio fotografiju i poručio 'Ovo me neće zaustaviti...'

Sport.ba
25. 05. 2019 - 11:53
0
Shares

Conor McGregor priprema se za svoj povratak borbama što je pokazao u novoj objavi na Instagramu. Naime, najpopularniji UFC borac na svijetu ozlijedio je lijevu šaku tijekom treninga, ali i poručio da ga to neće spriječiti uoči njegovog UFC povrataka.

“Ovo su intenzivni treninzi i sparinzi, ali ja ću se uvijek gurati do krajnjih granica. Ozljeda će proći i ja ću gurati dalje. Prava sam faca. Ništa me neće zaustaviti”, napisao je bivši UFC prvak u dvije kategorije uz fotografiju koja otkriva kako se vjerojatno radi o slomljenom palcu ili sličnoj ozljedi.

McGregorov stav prema ozljedama nije ništa novo. Irac je više puta nastupao ozlijeđen uz što je u prošlosti redovito kritizirao svoje protivnike kada su iz istog razloga otkazali borbu protiv njega.

Prije mjesec dana McGregor je putem Twittera otkrio da se u posljednjem nastupu borio sa slomljenim stopalom. Bilo je to na UFC 229 priredbi u listopadu kada je prisiljavanjem na predaju u četvrtoj rundi poražen od aktualnog prvaka lake kategorije Khabiba Nurmagomedova.

 “Slomio sam stopalo 3 sedmice prije meča. Ali i dalje sam marširao prema naprijed i na koncu sam ja bio taj koji je zadao posljednje udarce te večeri” napisao je borac iz Dublina.

Sposobnost borca da se natječe usprkos ozljedama za McGregora je očito stvar ponosa.

Učitaj još novosti