23. 05. 2019 - 21:38
ZIDANEU STIGAO NAPADAČ: Sada je na njemu da se dokaže
907
Shares
ZIDANEU STIGAO NAPADAČ: Sada je na njemu da se dokaže

PRIMERA

ZIDANEU STIGAO NAPADAČ: Sada je na njemu da se dokaže

Sport.ba
23. 05. 2019 - 21:38
0
Shares

Primera je završena, ovo je bila sezona za potpuni zaborav ako ste navijač Real Madrida.

zidane

Tim iz glavnog grada Španije su ove sezone vodila čak trojica trenera, na kraju se vratio Zinedin Zidan, ali ni Francuz nije imao rješenje kako da značajno poboljša igru Madriđana.

Sada je dugo leto pred njim, prva boljka je rešiti deficit golova koji je nastao odlaskom Ronalda. Bejl je pokazao da nije kalibar Portugalca, "Los Blankosi" su ove sezone maltene igrali sa jednim špicem u vidu Benzeme.

zidane

Povremeno je dobijao priliku Dijaz, ali daleko je to od renomea tima sa "Bernabea". Real čeka epilog situacije Mbape-Nejmar kako bi vidjeli za kog igrača da se daju u trku, ali u Madrid se vratio i zaboravljeni ofanzivac sa "Valjekasa".

U pitanju je Raul de Tomas, Španac je ponikao u redovima madridskog kluba, prošao sve selekcije, ali nikako da dobije šansu da se pokaže.

U Primeri je ove sezone postigao četrnaest golova, vidjet ćemo da li može ubijediti francuskog stručnjaka da ga ostavi u Madridu ove sezone.

19

Postoji interesovanje Benfika, ali prema pisanju Marke Madriđani žele 35 miliona eura za transfer svog napadača što su Portugalci odbili da ispune.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti