23. 05. 2019 - 20:28
UNITED TONE SVE DUBLJE: I on ih je odbio i potpisao za drugi tim
907
Shares
UNITED TONE SVE DUBLJE: I on ih je odbio i potpisao za drugi tim

NEVJEROVATNO

UNITED TONE SVE DUBLJE: I on ih je odbio i potpisao za drugi tim

Sport.ba
23. 05. 2019 - 20:28
0
Shares

U Engleskoj je prelazni rok počeo, klubovi su krenuli da se pojačavaju, sve je više transfer spekulacija koje prerastaju u ozbiljne poslove.

manchester-united-4-1

Mančester junajted je jedan od klubova od kojih se očekuje da budu veoma aktivni ovog ljeta, imali su sezonu za zaborav, sada je na Solskjeru i Edu Vudvordu da osvježe tim kako znaju i umiju i povrate stari sjaj klubu sa "Old Traforda".

Ipak, loše je počelo.

Poznato je da "Đavoli" jure jedno kvalitetno pojačanje na poziciji krila, pa je tako potpredsjediku Vudvordu za oko zapao reprezentativaca Nemačke Julijan Brandt. Najavili su iz Leverkuzena da bi sjajni fudbaler mogao da promijeni sredinu ovog ljeta, a ubrzo je objelodanjeno i da je postao novi član Borusije Dortmund.

brandt-sport

U Junajtedu nisu znali za njegov dugovor sa "Milionerima", pa su poslali ponudu od 25 miliona eura na adresu "Farmaceuta", samo da bi dobili odgovor da Brandt ima novi klub.

U tom trenutku još ništa nije bilo zvanično, ali je bilo jasno da je uprava Mančestera zakasnila, Brandt je bio pred promocijom na "Signal Iduna Parku".

Transfer je nedavno i ozvaničen, Brandt je parafirao saradnju sa Borusijom Dortmund, koja je za njegove usluge platila 25 miliona eura, što je zaista sjajan posao za viceprvaka Njemačke.

Tako su "Đavoli" ostali praznih šaka, a Borusija je pored Brandta angažovala i Nika Šulca iz Hofenhajma, još jednog reprezentativca Njemačke, kao i Torgana Azara, mlađeg brata zvezde Čelsija, za kojeg bi se mnogi takođe složili da bi bio dobro pojačanje za Junajted.

Za svako od pomentih pojačanja izdvojili su po 25 miliona eura, pa su tako za 75 miliona maltene završili prelazni rok u samom startu.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti