23. 05. 2019 - 15:46
Da li Mandžukić samo ČETIRI DANA OD OPERACIJE zaigrati za...
907
Shares
Da li Mandžukić samo ČETIRI DANA OD OPERACIJE  zaigrati za Juventus?

Da li Mandžukić samo ČETIRI DANA OD OPERACIJE zaigrati za Juventus?

Sport.ba
23. 05. 2019 - 15:46
0
Shares

Nogometni klub Juventus potvrdio je da je Mario Mandžukić operirao nos u Zagrebu ove srijede, ali još uvijek nije isključeno da zaigra u nedjelju protiv Sampdorije…

Hrvatski 33-godišnji napadač imao je dosta problema s ozljedama ovog proljeća, a zbog ozlijeđene Ahilove tetive mnogi su vjerovali da više neće uopće igrati u završnim kolima.

Ipak, Mandžukić se iznenađujuće brzo oporavio pa ušao u igru prošlog vikenda i zabio izjednačujući pogodak protiv Atalante, za konačnih 1:1 nakon čega je Juventusu dodijeljen i pehar namijenjen prvaku Italije, pišu hrvatski mediji.

Samo tri dana nakon proslave Juventus je potvrdio kako je Mandžo u Zagrebu obavio operaciju nosa. Imao je problema s devijacijom septuma pa je odlučio to riješiti što prije. 

Mandžukić bi zbog tog zahvata trebao propustiti utakmicu protiv Sampdorije u posljednjem kolu, no ne bi bilo prvi put da šokira svojim brzim oporavkom i istrči unatoč svemu na travnjak.

Uostalom, u junu nema reprezentativnih obaveza jer se oprostio od hrvatskog dresa i mnogo će vremena proći do sljedeće natjecateljske utakmice. Možda se baš okuša u nedjelju, ako će to biti fizički izvedivo. Nema još službene potvrde na tu temu.

Učitaj još novosti