22. 05. 2019 - 18:48
PRVO JE ON ZAVRŠIO U BOLNICI, A SADA JE NJEGOVA ŽENA ŠOKIRALA...
907
Shares
PRVO JE ON ZAVRŠIO U BOLNICI, A SADA JE NJEGOVA ŽENA ŠOKIRALA JAVNOST: Sara se bori sa rakom jajnika

PRVO JE ON ZAVRŠIO U BOLNICI, A SADA JE NJEGOVA ŽENA ŠOKIRALA JAVNOST: Sara se bori sa rakom jajnika

Sport.ba
22. 05. 2019 - 18:48
0
Shares

Tri sedmice su prošla otkako je legendarni golman Iker Casillas pretrpio srčani udar, a sada je njegova žena Sara Carbonero šokirala javnost. Prelijepa Sara bori se s rakom jajnika...

Otkrila je to na društvenim mrežama:

"Još dok se nismo oporavili od prvog šoka, život nas je opet iznenadio. Ovaj put se radi o meni i o onoj riječi koju se i dalje mučim napisati - započela je šokirana 35-godišnjakinja.

"Prije nekoliko dana liječnici su tokom pregleda pronašli maligni tumor na jajniku. Sve je u redu i nasreću pronašli smo ga na vrijeme, no i dalje imam nekoliko mjeseci borbe za vrijeme liječenja. Samouvjerena sam i smirena, vjerujem da će sve biti u redu. Put je težak, no imat će lijep kraj. Imam podršku obitelji, prijatelja i vrhunskog tima liječnika" - zaključila je Sara.

Sara se dan prije objave bavila organiziranjem proslave rođendana za Ikera, a potom je šokirala javnost.

Casillas je prvog maja pretrpio srčani, a usprkos nagađanjima o penziji, 17. maja odlučio je da od toga ipak nema ništa:

"Doći će dan kad ću se umiroviti, a tad ću vam javiti. Za sada se smirite. Imao sam pregled kod liječnika Felipea Maceda, sve je dobro! To su novosti koje sam htio podijeliti s vama. 

Učitaj još novosti