22. 05. 2019 - 10:26
HRVATI PRIZNALI PORAZ Najbolji igrač juniorske Eurolige igrat...
907
Shares
HRVATI PRIZNALI PORAZ Najbolji igrač juniorske Eurolige igrat će za Srbiju!

MARIO NAKIĆ

HRVATI PRIZNALI PORAZ Najbolji igrač juniorske Eurolige igrat će za Srbiju!

Sport.ba
22. 05. 2019 - 10:26
0
Shares

Najtalentovaniji košarkaš Evrope i član Real Madrida Mario Nakić najbliži je da izabere da nastupa za reprezentaciju Srbije, ispred Hrvatske i Španije.

Selektor selekcije Hrvatske Veljko Mršić izjavio je da mu je Mariov otac - Ivo Nakić, bivši reprezentativac Hrvatske i košarkaš Partizana, prenio da je njegov sin, koji je rođen u Beogradu, blizu odluke da izabere "orlove".

"Priznao mi je da Mario još nije ništa odlučio, ali da je ipak bliže igranju za Srbiju. Tamo se rodio, tamo su mu porodica i prijatelji, za Hrvatsku ga vežu samo ljetovanja. U kontakt s njim stupili su selektor Srbije Ðorđević i predsjednik KŠ Danilović i nagovaraju ga da se odluči za Srbiju. Moramo se hitno naći s momkom i napraviti sve što možemo da ipak odabere Hrvatsku'', rekao je Mršić za portal Index.hr.

Mario Nakić istakao je da je odlučio pod čijom zastavom će da igra, ali da još nije vrijeme da objavi.

"Ne mogu da odgovorim na to pitanje. Zabranili su mi iz Reala'', naveo je Nakić junior.

Mario Nakić je prošle sedmice vodio Real do titule šampiona na završnom turniru juniorske Evrolige, u finalu je protiv Mega Bemaksa (95:76) dao 33 poena i uhvatio 10 skokova i proglašen za najboljeg igrača takmičenja.

Učitaj još novosti