21. 05. 2019 - 09:20
PA DA LI JE OVO MOGUĆE ? Milan priželjkuje da ih kazne zbog...
907
Shares
PA DA LI JE OVO MOGUĆE ? Milan priželjkuje da ih kazne zbog FFP-a, a razlog je bizaran

SERIE A

PA DA LI JE OVO MOGUĆE ? Milan priželjkuje da ih kazne zbog FFP-a, a razlog je bizaran

Sport.ba
21. 05. 2019 - 09:20
0
Shares

U Milanu raste tenzija, posljednja nada je u nedelju, da Inter ili Atalanta kiksnu, ali za tako nešto šanse su ipak male. Inter ponovo ima problema zbog FFP, priča se da bi mogli da budu istjerani iz Evrope, ako uđu u Ligu šampiona i to se desi, jasno je da slijedi pravna borba.

gattuso-milan

Međutim, u slučaju da se plasiraju u LE koja u najboljem slučaju nosi zaradu od oko 20 miliona eura, u Milanu se neće buniti, prihvatili bi sezonu bez euro-kupova, smatraju da se može i bez učešća u ovom takmičenju.

U tom slučaju, Italija bi imala samo dva predstavnika u LE, Lacio i Romu, Torino ne bi mogao da popuni mjesto Milana. Jasno, prije toga, UEFA treba da izbaci Milan. Kako rekosmo u klubu preovladava mišljenje da bi trebalo prihvatiti kaznu i završiti priču oko UEFA i FFP, odnosno koncentrisati se na budućnost.

gattuso-1

Leonardo je pod velikim znakom pitanja, njegove greške u prelaznom roku, ali i odnos sa Gatuzom su pod lupom američkih vlasnika.

Priča se da će Brazilac već sljedeće nedelje podnijeti ostavku, kako ne bi bio smijenjen, a da bi Rino Gatuzo mogao, poslije svega da ostane na klupi. Leonardovu poziciju bi preuzeo Paolo Maldini.

U svakom slučaju, vidjet ćemo šta će Milan morati da uradi tokom ljeta, kako bi ispeglao finansije, da li će eventualno prodati Donarumu ili Romanjolija što bi bilo dodatno slabljenje tima, ili će biti dovoljno da se reše Susa, kao i nekolicine igrača iz drugog plana i da na taj način smanje troškove.

Od nekih velikih pojačanja, to je već izvesno u ovom trenutku, nema ništa.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti