19. 05. 2019 - 09:06
ON JE PRVI KANDIDAT ZA KLUPU JUVENTUSA: Juventus preko noći...
907
Shares
ON JE PRVI KANDIDAT ZA KLUPU JUVENTUSA: Juventus preko noći našao trenera, NIJE GUARDIOLA, NI CONTE!

ON JE PRVI KANDIDAT ZA KLUPU JUVENTUSA: Juventus preko noći našao trenera, NIJE GUARDIOLA, NI CONTE!

19. 05. 2019 - 09:06
0
Shares

Italijani traže trenera nakon što je poslije pet godina otpušten Massimiliano Allegri.

Pep Guardiola potvrdio je da ostaje u Manchester Cityju, Antonio Conte je blizu Intera, Maurizija Sarrija želi i Milan, a opcija je i Mauricio Pochettino, čija je budućnost upitna na klupi Tottenhama nakon finala Lige prvaka jer Argentinac želi nove izazove, a od londonskog kluba u slučaju ostanka traži ozbiljan projekt kako bi se svake godine borio za trofeje.

Jedina prilika Juventusu je Simone Inzaghiu. 

Kako javlja Sport Mediaseta, La Stampe i Corriere dello Sporta, čelnici Stare dame već su kontaktirali Inzaghija i poručili mu da pričeka daljnje informacije. U Torinu vjeruju kako bi trener Lazio mogao unijeti novu energiju u momčad, a sa sobom bi donio ofenzivni stil nogometa.

simone-inzaghi

Prije nekoliko dana on je s Lazijom osvojio talijanski Kup, a u finalu je svladao Atalantu 2:0 na Olimpicu. Poslije utakmice nije želio potvrditi ostaje li na klupi rimskog kluba, s kojim ima ugovor do juna 2020. godine.

"Prvo želimo uživati i proslaviti pobjedu, a onda ću sjesti sa sportskim direktorom Igliijem Tareom i predsjednikom Claudijom Lotitom i razgovarati o budućnosti. Imamo dobar odnos, ali neke stvari ne bi trebalo uzimati zdravo za gotovo kao što to ljudi kažu", kazao je Inzaghi, koji je tako preko noći postao prvi kandidat za klupu Juventusa.

Učitaj još novosti