18. 05. 2019 - 23:46
O OVOM PRIZORU SA AERODROMA BRUJI CIJELA EVROPA: Pogledajte...
907
Shares
O OVOM PRIZORU SA AERODROMA BRUJI CIJELA EVROPA:  Pogledajte ko je U TAJNOSTI sletio u Barcelonu (VIDEO)

O OVOM PRIZORU SA AERODROMA BRUJI CIJELA EVROPA: Pogledajte ko je U TAJNOSTI sletio u Barcelonu (VIDEO)

Sport.ba
18. 05. 2019 - 23:46
0
Shares

Momčad Ajaxa otišla je na kolektivan odmor u Barcelonu, a baš katalonski div ima namjeru uzeti nekoliko najboljih igrača nizozemskog prvaka i polufinalista ovosezonske Lige prvaka.

Barcelona je jednog već osigurala. Frenkie de Jong je već ranije ove sezone sve dogovorio s Kataloncima i za 75 milijuna eura preći će na Camp Nou.

Međutim, Barcelona ne misli tu stati. De Jong je u Ajaxu imao partnera, stopera Matthijsa De Ligta s kojim je imao posebnu kemiju, zapravo još uvijek je ima jer su izvan terena najbolji prijatelji.

Dvojac se i ranije izjašnjavao da bi volio nastaviti karijeru u istom klubu, međutim De Ligt vrijedi više od 80 milijuna eura i Barcelona mora dobro alocirati sredstva kako bi doveo ovaj tandem.

Sve se više čini kako će obojica nastaviti karijeru u Barceloni, međutim bogata konkurencija će svakako navaliti na Ajax i De Ligta s izdašnim ponudama.

Do prijelaznog roka ostalo je još malo, a 19-godišnji stoper s vrlo izraženim liderskim sposobnostima, upravo se nalazi u Barceloni, ali iako je na ekskurziji čisto sumnjamo da neće pasti sastanak s čelnicima Barce.

Kamen spoticanja u cijeloj ovoj priči mogao bi biti De Ligtov menadžer Mino Raiola koji nema baš dobre odnose s Barcelonom, ali činjenica da na Camp Nou od sljedeće sezone igra Frenkie de Jong mogla bi biti presudna kod ovog transfera.

 

Učitaj još novosti