18. 05. 2019 - 15:35
ISPLIVALE SCENE NASILJA, BOBI MARJANOVIĆ POTEGNUO NOŽ NA...
907
Shares
ISPLIVALE SCENE NASILJA, BOBI MARJANOVIĆ POTEGNUO NOŽ NA NJEGA: Srpski košarkaš svijet ostavio BEZ RIJEČI!

ISPLIVALE SCENE NASILJA, BOBI MARJANOVIĆ POTEGNUO NOŽ NA NJEGA: Srpski košarkaš svijet ostavio BEZ RIJEČI!

Sport.ba
18. 05. 2019 - 15:35
0
Shares

Legendarni Boban Marjanović uskoro će glumiti negativca u najnovijem filmu iz serijala 'John Wick' gdje glavnu ulogu tumači Keanu Reeves.

Premijera filma održana je u Los Angelesu prije tri dana, a sada je centar Philadelphije 76'ersa gostovao u popularnoj emisiji voditeljice Rachel Nichols zajedno s legendarnim košarkašem Chicago Bullsa Scottiejem Pippenom.

Gledatelji su imali priliku vidjeti jednu od scena.

"Iskreno, nisam magao zamisliti da ću doći ovdje i promovisati film, ovo je nešto novo za mene. Na setu sam se osjećao sjajno. Radio sam s jednim od najboljih glumaca koji je veliki profesionalac, jednako kao i mi igrači na trenizima. Ovo je nešto novo za mene, gluma, film, tučnjave... Keanu mi je dao neke smjernice, kao na primjer da pričam malo sporije jer je bilo važno da gledatelji čuju trenutak kada razgovor počne.

Marjanović u filmu tumači negativca Ernesta s kojim Keanu započinje tučnjavu u knjižnici nakon što košarkaš na njega potegne nož.

"Bio je sjajan u scenama tučnjave. I u NBA imamo također dobre glumce, ali ovo je drugačija gluma. Zaista je bilo vrlo zanimljivo - govorio je Bobi.

Učitaj još novosti