18. 05. 2019 - 15:24
SVE JE JASNO KAO DAN: Zinedine Zidane prijeti odlaskom, Perez...
907
Shares
SVE JE JASNO KAO DAN: Zinedine Zidane prijeti odlaskom, Perez je na potezu

LEGENDA

SVE JE JASNO KAO DAN: Zinedine Zidane prijeti odlaskom, Perez je na potezu

Sport.ba
18. 05. 2019 - 15:24
0
Shares

Zinedin Zidan je bio vrlo jasan.

Ono što je danas rekao je poruka Florentinu Perezu, iako je zavijena u priču o narednom meču, odnosno zavjesi na prvenstvo, sutra u podne protiv Betisa.

zidane-perez

Real će završiti tešku sezonu, svi jedna čekaju, navijači osluškuju vijesti, sljedeće nedelje očekuje se promocija Luke Jovića, vjerovatno će morati da se strpe do završetka, to jest finala LE, glavni ulov bi trebalo da bude Eden Azar.

Mediji spekulišu da postoje velika neslaganja između Pereza i Zidana koji se osjeća iznevjerenim jer mu je prilikom povratka obećano da će imati posljednju riječ.

Perez želi Nejmara, Zidan smatra da je Pogba mnogo potrebniji, uz to lome se koplja oko Kejlora Navasa, čovjeka od povjerenja francuskog trenera.

On ne želi da sjedi na klupi, ali Kurtoa koji je plaćen veliku novac mora da brani, makar tako misli Perez.

keylor-navas-real-madrid


"Kejlor ima ugovor, vidjet ćemo šta će se desiti, suviše se priča o prelaznom roku, o tome je još rano razmišljati, moramo da završimo ovu sezonu. Ako ne budem mogao da odlučujem ko će biti dio moje ekipe, otići ću", jasan je Zidan.

Pametnom je dovoljno, na kraju prošle sezone je Francuz poslije osvojene treće Lige šampiona u nizu napustio Madrid, upravo zbog neslaganja sa potezima Florentina Pereza u prelaznom roku.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti