18. 05. 2019 - 12:11
DVA VELIKANA: Nole i Delpo nakon meča još jednom oduševili...
907
Shares
DVA VELIKANA: Nole i Delpo nakon meča još jednom oduševili teniski svijet

ATP RIM

DVA VELIKANA: Nole i Delpo nakon meča još jednom oduševili teniski svijet

Sport.ba
18. 05. 2019 - 12:11
0
Shares

Iako su često  znali da na terenu vode dramatične bitne, baš kao i sinoć u Rimu, odavno je poznato da su Novak Đoković i Huan Martin del Potro veliki prijatelji van  terena.

Njihov sjajan odnos došao je do izražaja i tokom sinoćnjeg meča, poslije jednog fenomenalnog Del Potrovog poena na mreži, kada mu je Novak najprije aplaudirao, a onda mu i prišao da mu čestita.

Na kraju je, ipak, popularni ''Delpo'' morao da čestita Đokoviću na plasmanu u polufinale, ali tu nije bio kraj njihovoj sinoćnjoj komunikaciji.

Najprije je Novak na Tviteru istakao da je veoma sretan zbog Del Potrovog povratka na teren i što se njegov prijatelj oporavio od povrede, uz želju Argentincu za uspjeh na predstojećem Rolan Garosu, a nije se dugo čekalo i na njegov odgovor.

''Uvijek je zadovoljstvo dijeliti teren sa tobom, prijatelju. Želim ti sve najbolje'', poručio je Del Potro.

Sve ovo je izazvalo brojne reakcije njihovih navijača, u prilogu smo izdvojili neke od njih u kojima se ističe da su ''divni, nevjerovatni, veliki, pravi prijatelji...''

Na kraju da podsjetimo da će Novak Đoković u polufinalu večeras od 20 časova igrati protiv još jednog Argentinca, Dijega Švarcmana.


 

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti