18. 05. 2019 - 08:57
U UNITEDU SE NE SMIRUJE SITUACIJA: Solskajer optužuje...
907
Shares
U UNITEDU SE NE SMIRUJE SITUACIJA: Solskajer optužuje Mourinha, a kao posljedica još jedna mlada zvijezda želi da ide

NEVJEROVATNO

U UNITEDU SE NE SMIRUJE SITUACIJA: Solskajer optužuje Mourinha, a kao posljedica još jedna mlada zvijezda želi da ide

Sport.ba
18. 05. 2019 - 08:57
0
Shares

Ole Gunar Solskjer je zakazao rani start priprema, već 1. jula će ekipa startovati u novoj sezoni, imaće dakle šest nedelja odmora.

skysports-ole-gunnar-solskjaer-4588574

Navodno, Solskjer i Filan su užasnuti kondicinim nivoom tima koji su nasledili od Murinja i krive Portugalca za to.

Ko će doći i otići vidjet ćemo, ali nova informacija je da osim Pogbe i De Hea želi da napusti klub, ne vidi pozitivno budućnost i ne želi da produži ugovor.

Današnji engleski mediji tvrde da slično razmišlja i Markus Rašford koji je razgovorao sa trenerom prije odlaska na odmor i sumnjičav je, kada je u pitanju sposobonost kluba da napravi nešto značajnije u narednim sezonama.

Rašford ima ugovor do 2020. ali Junajted kao i u slučaju De Hee, može da ga produži na godinu dana, ali narednog ljeta ući će u isti problem kao sa golmanom. Oni su spremni da Rašforduu daju ugovor do 2022. i da mu povećaju platu gotovo četiri puta, sa 80 000 na 300 000 funti nedelje, Solskjer ga vidi kao ključ tima. Ali, mladi napadač je odbio da pregovara, ponovimo još jednom veoma je sumnjičav prema mogućnosti kluba da se približi vodećim timovima u Engleskoj.

rashford-martial

Prema planu predsezone, Junajted će igrati u Australiji sa Pertom 13. jula, zatim sa Lidsom u istom gradu četiri dana kasnije, pa 20. jula protiv Intera u Singapuru.

Za 25. je zakazan duel sa Totenhemom u Šangaju, ali je problem ako Votford osvoji kup, u tom slučaju bi morali tog datuma da krenu u kvalifikacije za LE, pa je jasno da će navijati za Siti danas na Vembliju.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti