17. 05. 2019 - 23:17
SADA JE SVE JASNO: Mauro Icardi zna gdje će nastaviti karijeru
907
Shares
SADA JE SVE JASNO: Mauro Icardi zna gdje će nastaviti karijeru

SJAJNI ARGENTINAC

SADA JE SVE JASNO: Mauro Icardi zna gdje će nastaviti karijeru

Sport.ba
17. 05. 2019 - 23:17
0
Shares

Ikardi je u prethodnom periodu bio povezivan za odlaskom sa "Meace". Argentinac je jedno vrijeme bio van Spaletijevih planova, prvo zbog ponašanja a potom i povrede. Situaciju nije poboljšala ni njegova žena/agent Vanda koja je izjavljivala za medije da njen muž ne može ostati u Interu.

icardi-nainggolan

Danas su već stigle odlične vijesti za Inter, italijanski klub će moći da odahne konačno od "lanaca" UEFE pošto su ispoštovali sve naloge evropskog fudbalskog tijela što se tiče regulisanja finansijskog poslovanja i kršenja finansijskog fer-pleja.

"Neroazuri" su danas dobili još jednu odličnu vijest, Ikardi je na svom Instagram profilu potvrdio da želi ostanak u Interu, te da je navijač svog kluba zauvjek.

"U prethodnim danima su mediji pisali o stvarima koje ne predstavljaju moju volju i misli, želim da kažem našim navijačima da sam saopštio klubu par puta da želim ostanak u Interu"

"Od danas pa na dalje, neće biti nikakvih nerazumevanja bilo koje vrste. Ponavljam, rekao sam Interu o mojoj želji za ostankom zato što je Inter moja porodica. Vrijeme će pokazati ko je rekao istinu. Forza Inter, uviek", stoji na profilu argentinskog napadača.

Sa ostankom svog glavnog napadača, eventualnim dolaskom Kontea i slobodom poslovanja u narednom prelaznom roku možemo konstantovati da je trka za Skudeto od naredne sezone povratila svoju neizvjesnost.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti