17. 05. 2019 - 18:00
GRIEZMANN JE U VELIKOJ NEVOLJI: Šta li će sada uraditi sjajni...
907
Shares
GRIEZMANN JE U VELIKOJ NEVOLJI: Šta li će sada uraditi sjajni Francuz ? NEZAVIDNA SITUACIJA

JOŠ UVIJEK IGRAČ ATLETICO MADRIDA

GRIEZMANN JE U VELIKOJ NEVOLJI: Šta li će sada uraditi sjajni Francuz ? NEZAVIDNA SITUACIJA

Sport.ba
17. 05. 2019 - 18:00
0
Shares

Antoan Grizman je obelodanio da će nakon pet godina napustiti redove Atletiko Madrida. "Jorgandžije" su jasne, ko plati 120 miliona eura, može da ga vodi, ali za sada nema konkretnih ponuda.

griezmann

Barselona se izdvojila kao najrealnija opcija, ali nisu ni na "Kamp Nou" baš toliko rešeni da ga presele u svoje redove, moraće prvo da prodaju nekolicinu fudbalera, u ovom trenutku imaju druge prioretete,.

Nakon toga, u priču su ušli Pari sen Žermen i Mančester siti.

"Sveci" traže zamjenu za Kavanija, Urugvajac će napustiti klub na kraju sezone, čini se da bi Grizman mogao da bude idealno rješenje. Što se tiče "Građana", Gvardiola sve manje vjeruje Gabrijelu Žesusu, Sane bi mogao da se preseli u Minhen, pa bi uprava Sitija mogla da krene po osvajača Mundijala.

pep-guardiola

Ipak, prema poslednjim informacijama, PSŽ i Mančester siti nisu zainteresovani u ovom trenutku za napadača madridskog Atletika.

Navodno su i Tomas Tuhel i Pep Gvardiola demantovali navode o namerama pomenutih klubova da od "Kolćonerosa" kupe Antoana Grizmana.

To Francuza stavlja u nezgodnu poziciju, ostanak na "Vanda Metropolitanu" bi mogao da se pretvori u noćnu moru, posebno jer je upravo on okarakterisan kao jedan od razloga za slabu sezonu, zbog velike plate i čestih flertovanja sa Barselonom.

Svojevremeno je i Junajted bio zainteresovan za Francuza, da li bi "Đavoli" mogli da se aktviraju i Grizmana presele u svoje redove?

solskjaer

(Sport.ba)

Učitaj još novosti