17. 05. 2019 - 13:10
Poznato kada bi Hazard trebao debitovati za Real
907
Shares
Poznato kada bi Hazard trebao debitovati za Real

KRALJEVI IDU NA PRIPREME U SJEVERNU AMERIKU

Poznato kada bi Hazard trebao debitovati za Real

Sport.ba
17. 05. 2019 - 13:10
0
Shares

Fudbaleri Real Madrida glavni dio priprema za narednu sezonu ovog ljeta obavit će u Montrealu, u Kanadi, saopštio je trener Zinedine Zidane. 

Istu lokaciju spremanja za sezonu Zidane je odabrao i 2016. godine, nakon čega je Real briljirao, te se u ”kraljevskom klubu” nadaju da će tako biti i u narednoj sezoni. 

Ekipa će raditi u Trening kampu Montreal Impacta, te će potom odigrati i nekoliko jakih test utakmica na Internacionalnom kup prvaka u Sjedinjenim Američkim Državama. Snage će u SAD odmjeriti s Bayernom 20. jula, a potom za protivnike Real Madrid će imati Arsenal, Chelsea i gradskog rivala tim Atletica. 

Zidaneov tim po povratku u Evropu ovog ljeta učestvovat će i na Audi cupu u Minhenu. Poznato je da će u polufinalu prestižnog turnira igrati protiv Tottenhama, dok će se u finalu ili meču za treće mjesto sastati s domaćim Bayernom ili istanbulskim Fenerbahceom.

Real je navodno veoma blizu potpisa Edena Hazarda, a kao pojačanja spominju se još Luka Jović, Paul Pogba i Christian Eriksen.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti