16. 05. 2019 - 18:35
IVAN RAKITIĆ VEĆ ČEKIRAO KARTU: Veliki preokret, Raketa pravi...
907
Shares
IVAN RAKITIĆ VEĆ ČEKIRAO KARTU: Veliki preokret, Raketa pravi neočekivani transfer u legendarni klub

SJAJNI HRVAT

IVAN RAKITIĆ VEĆ ČEKIRAO KARTU: Veliki preokret, Raketa pravi neočekivani transfer u legendarni klub

Sport.ba
16. 05. 2019 - 18:35
0
Shares

Ivan Rakitić je, izgleda, sve bliže kraju svojeg boravka u Barceloni. 31-godišnji hrvatski reprezentativni veznjak u Barcu je stigao 2014. godine iz Seville i u proteklih pet godina odigrao je značajnu ulogu u dresu katalonskog sastava. U 266 utakmica zabio je 34 gola i upisao 36 asistencija.

rakitic

Sve više medija piše kako Barca kreće u rekonstrukciju i u novom izdanju nema previše mjesta za Rakitića pa će on promijeniti sredinu. Ponuda neće nedostajati, a iako se činilo da utrci za njega prednjači milanski Inter, Talijani sada ponovno pišu da će im ga ispred nosa 'oteti' Juventus.

juventus

Prije mjesec dana Gazzetta dello Sport lansirala je senzacionalnu vijest da se Vatreni as sve već dogovorio s Juventusom. Raketa je, prema njima, rekao 'da' torinskom sastavu i ostaje samo dogovor između klubova prije nego se priključi Mandži u Serie A.

Mundo Deportivo potom je, prije nekih sedam dana, pisao da je u prednosti ipak Inter koji je Barci ponudio oko 50 miliona eura što su čelnici katalonskog kluba načelno prihvatili i ostaju samo detalji prije konačnog dogovora. Prema istom izvoru, Inter uz Raketu želi dovesti i Luku Modrića i tako spojiti dva ponajbolja svjetska veznjaka koji sjajno surađuju u reprezentaciji.

Sada se u cijelu priču uključio i Calciomercato koji se poziva na dio španjolskih medija koji tvrdi kako je Juventus ponovno u igri. 'Stara dama' želi se pojačati s Barceloninim trojcem. Juve želi ovoga ljeta dovesti Samuela Umtitija, Jaspera Cillessena i Ivana Rakitića.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti