16. 05. 2019 - 10:55
DRAMA U RIMU: Siniša Mihajlović došao gledati finale Kupa, pa...
907
Shares
DRAMA U RIMU: Siniša Mihajlović došao gledati finale Kupa, pa se žestoko sukobio s navijačem, intervenisala policija (VIDEO)

UOČI MEČA LAZIO - ATALANTA

DRAMA U RIMU: Siniša Mihajlović došao gledati finale Kupa, pa se žestoko sukobio s navijačem, intervenisala policija (VIDEO)

Sport.ba
16. 05. 2019 - 10:55
0
Shares

Italijanska policija morala je intervenisati i zaustaviti nekadašnjeg igrača Lazija, a danas trenera Bologne Sinišu Mihajlovića, koji se pokušao obračunati s jednim navijačem Lazijala.

sinisa-mihajlovic-samp

Srbijanski trener je gledao finale Kupa Italije između Lazija i Atalante na stadionu "Olimpico", a upravo je ispred rimskog stadiona došlo do incidenta.

Pred utakmicu na "Olimpicu" navijači Lazija su se sukobili s policijom, a kamere talijanskog Raija su zabilježile i sukob jednog "ultrasa" Lazija i Siniše Mihajlovića.

lacio1

Mihajlović se kretao prema stadionu kada je navijač Lazija počeo dobacivati rasističke uvrede na njegov račun. Navodno mu je dovikivao "ciganine", na što temperamentni trener nije ostao dužan.

lacio

To je izazvalo burnu reakciju Mihajlovića, koji je pokušao prići navijaču koji ga je vrijeđao, no na kraju je zaustavljen od strane policajaca. Iako je igrao za Lazio 193 utakmice u zlatno doba ovog kluba i u tom periodu je imao sjajan odnos s navijačima, očito je da su ti odnosi narušeni. 

Cijelu situaciju zabilježila je italijanska državna televizija RAI.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti