15. 05. 2019 - 17:31
ZA VRIJEME INTERVJUA POLJUBIO NOVINARKU: Evo kako su ga kaznili!
907
Shares
ZA VRIJEME INTERVJUA POLJUBIO NOVINARKU: Evo kako su ga kaznili!

ZA VRIJEME INTERVJUA POLJUBIO NOVINARKU: Evo kako su ga kaznili!

Sport.ba
15. 05. 2019 - 17:31
0
Shares

Kubrat Pulev (27-1) suspendiran je i novčano kažnjen 

Poznati bugarski boksač Kubrat Pulev (27-1) suspendiran je do juli i novčano kažnjen, nakon što je za vrijeme davanja intervjua poljubio novinarku “Vegas Sports Dailyja” Jenny Sushe, koja ga je na kraju i tužila zbog seksualnog uznemiravanja, prenosi britanski tabloid The Sun.

Bugarski boksač kalifornijskoj državnoj atletskoj komisiji mora platiti 1.935 funti, te mora pohađati nastavu prevencije seksualnog uznemiravanja, prije nego što se može ponovno boriti u državi na zapadnoj obali SAD-a.

Pulev je novinarku poljubio bez dopuštenja nekoliko trenutaka nakon što je pobijedio rumunjskog boksača Bogdana Dinu u Costa Mesi u Kaliforniji, u drugom dijelu marta prošle godine. Onako sav znojan i krvav, “u trenutku kad mu je iz lijeve arkade tekla, krv”, kako je to i sama Sushe istaknula.

Kubrat Pulev u martu je upisao pobjedu nad Bogdanom Dinuom, ukupno svoju sedmu uzastopnu. No, više nego o pobjedi govori se o onome što je napravio nakon nje. Naime, nakon borbe davao je izjave Jenny Sushe, novinarki s kojom je već ranije radio intervjue i koja radi za “Vegas Sports Daily”.

Razgovor je tekao normalno, sve do samog kraja. Onako s razbijenom lijevom arkadom u jednom je trenutku poljubio novinarku u usta i u potpunosti ju zbunio. Zatečena Sushe nije stigla niti reagirati, a Pulev je vrlo brzo završio na naslovnicama boksačkih medija, pa čak i uglednih poput američkog ESPN-a, britanskog Sky Sportsa i Guardiana. Njegov video poljupca postao je viralni hit.

Nakon incidenta, Sushe je angažirala advokaticu, specijaliziranu upravo za takve slučajeve, i pokrenula tužbu protiv boksača, tvrdeći da nije pristala na poljubac, te da ju je Pulev nakon intervjua uhvatio za stražnjicu. Međutim, tu priči nije kraj, budući da je boksačev brat na Instagramu objavio video iste novinarke kako tulumari s članovima Pulevljevog tima. Naravno, to samo po sebi nipošto ne znači da boksač nije pogrešno postupio. Ali, je li ona uistinu takva žrtva kako se predstavlja? Nismo tu da donosimo odluke, niti da sudimo bilo kome, mi samo prenosimo vijest, ali i sami možete zaključiti kako tu nešto “smrdi”, no dobro…

“Ta žena nije moj tip, ne bojim se pravnih posljedica. Imam još snimaka i upotrijebit ću ih ako će trebati”, rekao je Pulev za njemački Bild.

Vrijedi spomenuti kako je Pulev u svojoj karijeri izgubio borbu protiv Vladimira Klička. To mu je i ujedno najveći meč u karijeri. I dalje se nada meču protiv Anthonya Joshue, koji mu je prvi put otpao zbog ozljede.

Učitaj još novosti