15. 05. 2019 - 15:30
ON JE NAJVEĆA GREŠKA UNITEDA U HISTORIJI: Morat će platiti...
907
Shares
ON JE NAJVEĆA GREŠKA UNITEDA U HISTORIJI: Morat će platiti veliku sumu novca samo da ga se riješe!

ALEXIS SANCHEZ ZADAO VELIKE GLAVOBOLJE

ON JE NAJVEĆA GREŠKA UNITEDA U HISTORIJI: Morat će platiti veliku sumu novca samo da ga se riješe!

Sport.ba
15. 05. 2019 - 15:30
0
Shares

Obdukcija druge razočaravajuće sezone u Manchester Unitedu počela je odmah nakon posljednjeg zvižduka protiv Cardiffa.

Crveni đavoli nisu uspjeli pobijediti niti jednu od posljednjih pet utakmica u Premier ligi, nadmašivši taj niz sa porazom od 2-0 protiv tima koji je već ispao iz lige.

Nakon poniženja u posljednjoj utakmici, Norvežanin je navodno zaprijetio da će prodati pola momčadi zbog lošeg stava, prema pisanju The Suna.

Unitedovi navijači će imati niz mišljenja o tome tko treba otići. Tu su igrači poput Chrisa Smallinga i Freda koji nisu izgledali kao igrači za klupske standard tijekom cijele sezone, dok su Paul Pogba i Anthony Martial ugroženi zbog toga što se navodno ne trude i nisu uspjeli dosljedno da ispune svoj potencijal.

Međutim, jedan od igrača za kojeg će se svi navijači Uniteda složiti da bi trebao otići, jeste Alexis Sanchez. Čileanac je do sada bio nepogrešiva katastrofa. Pogledajte njegovu statistiku – devet startova i jedan gol u cijeloj sezoni. A sve za iskreno smiješnu sumu od 500.000 funti sedmično, platu koja je također zakomplicirala pregovore s drugim članovima tima.

Čini se da će čistka krenuti ovog ljeta, ali odlazak Sancheza bi mogao skupo koštati Manchester Uniteda. "Mirror" tvrdi kako bi ih njegov odlazak koštao čak 12 miliona funti. Inter je navodno bio zaitneresiran da ga dovede na posudbu sljedeće sezone.

Taj bi dogovor omogućio Unitedu da plati polovinu njegove plate i tvrdi se da su već poslali agente da naprave ovaj dogovor. Nerazzurri su također zainteresirani za sugirača Romelu Lukakua.

Mogao bi taj odlazak Sancheza koštati veliku količinu novca, ali Solskjaer očajnički želi da se sve preokrene u narednih nekoliko mjeseci, kako bi pokrenuo pravilan remont momčadi.

Učitaj još novosti