15. 05. 2019 - 10:42
Zloglasni huligani Atletica poslali poruku "štakoru"...
907
Shares
Zloglasni huligani Atletica poslali poruku

NADAJU SE DA NEĆE IGRATI U POSLJEDNJEM KOLU

Zloglasni huligani Atletica poslali poruku "štakoru" Griezmannu: S njima se ni policija ne smije kačiti, a evo šta su poručili Francuzu i legendi kluba

Sport.ba
15. 05. 2019 - 10:42
0
Shares

Antoine Griezmann, najbolji igrač Atletica i simbol kluba, objavio je sinoć da nakon pet godina napušta Madrid. Očekuje se da Francuz uskoro postane novi član Barcelone, s kojom se usko povezivao i proteklog ljeta.

Nakon njegove objave, burno je reagovala navijačka grupa "Frente Atletico". Ona okuplja najžešće navijače tog kluba, opasne huligane koji su bili izbrisani iz članstva i donedavno im je bio zabranjen ulaz na stadion. 

griezmann-atletico

Članovi "Frentea" prije pet godina su pred "Vicente Calderonom" ubili navijača Deportiva tako što su ga pretučenog bacili u rijeku, a tada su još nekoliko članova suparničke skupine izboli noževima.

andres-iniesta-antoine-griezmann-barcelona-13yzuouejjyl

Tada je donijeta odluka da budu izlolovani, ali s obzirom na to da okupljaju likove kojima se nije uputno zamjerati, Atleticov predsjednik Enrique Cerezo poručio je da su dobrodošli na utakmice dok god ne izazivaju nevolje. Sada je Frente" poručio da u Atleticu više nije dobrodošao igrač koji je u zadnjih pet godina postigao 133 i namjestio 50 golova za taj klub.

griezmann

Nakon što je Griezmann poslao pozdravnu poruku navijačima "proveo sam ovdje pet nevjerovatnih godina, hvala vam na svemu, ostajete mi u srcu", "Frente" mu je putem Twittera odgovorio: "Nadamo se da više neće odigrati ni minute u dresu Atletico Madrida", a nakon poruke označili su trenera Diega Simeonea i postavili simbol miša. 

Poruka je jasna: u posljednjoj prvenstvenoj utakmici u subotu kod Levantea ne žele vidjeti štakora Griezmanna. Ipak, posljednji se pita Cholo...

cholo

(Sport.ba)

Učitaj još novosti