15. 05. 2019 - 09:33
SRBI BRUTALNO VRIJEĐAJU JOKIĆA! NBA AS RAZBJESNIO NAVIJAČE:...
907
Shares
SRBI BRUTALNO VRIJEĐAJU JOKIĆA! NBA AS RAZBJESNIO NAVIJAČE: Internet gori! Stotine negativnih komentara na račun zvijezde Denvera! (FOTO)

NAKON DVOUMLJENJA OKO NASTUPA U REPREZENTACIJI

SRBI BRUTALNO VRIJEĐAJU JOKIĆA! NBA AS RAZBJESNIO NAVIJAČE: Internet gori! Stotine negativnih komentara na račun zvijezde Denvera! (FOTO)

Sport.ba
15. 05. 2019 - 09:33
0
Shares

Revolt! Stotine negativnih komentara preplavile su internet posle izjave asa Denvera „da će videti da li je dobro za njega da igra za Srbiju ovog leta“.

jokicJedna rečenica Nikole Jokića navukla je ogroman bijes ljubitelja košarke u Srbiji, piše "Kurir"! Internet je prepun komentara u kojima se na brutalan način vrijeđa najbolji srpski košarkaš, a da on još nije ni odlučio da li će igrati za reprezentaciju...

jokicsrbija

"Biće važno kako se osećam, šta moj tim misli o tome, šta misli moja porodica, moj agent. Da li je to dobro za mene", glasila je izjava Jokića koja je izazvala revolt.

jokic

Šta je navijače srpske reprezentacije i ljubitelje košarke toliko povrijedilo u ovoj izjavi? Ovaj dio „da li je to dobro za mene“ očigledno je razočarao mnoge u susjedstvu. Pojedini su otišli baš u krajnost, pa se tako odriču Nikole i ne žele više da ga gledaju u državnom dresu. Pominje se i odnos braće Gasol i Novickog, velikana svjetske košarke, prema svojim državama. Nevjerovatno je koliko ljude boli i samo dvoumljenje da li će neko obući reprezentativni dres.

1


Mundobasket u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra. Srbija se nalazi u grupi s Filipinima, Angolom i Italijom.

navijaci-srbija1

I predsjednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović krajem prošle godine otvoreno je prozivao Jokića.

danilovic

"Mislim da dečko nema želju da igra za reprezentaciju. Da ne lažemo jedni druge, ali to bi trebalo on da kaže. Kao predsednik KSS, bio bih najsrećniji da dođe i igra za reprezentaciju, ali s obzirom na neka poslednja neigranja i razloge zbog kojih navodno ne može... ", poručio je Danilović.

Učitaj još novosti