14. 05. 2019 - 21:25
ZBOG NJEGA JE ZANIOLO NA ČEKANJU: Pochettino dovodi...
907
Shares
ZBOG NJEGA JE ZANIOLO NA ČEKANJU: Pochettino dovodi najtraženijeg fudbalera Premiershipa u senzacionalnom transferu

PRIMERA

ZBOG NJEGA JE ZANIOLO NA ČEKANJU: Pochettino dovodi najtraženijeg fudbalera Premiershipa u senzacionalnom transferu

Sport.ba
14. 05. 2019 - 21:25
0
Shares

Mauricio Pochettino ovoga će ljeta dobiti nove igrače u svlačionici. Prvi bi trebao biti Ryan Sessegnon, 18-godišnji talent Fulhama koji igra na poziciji lijevog beka ili krila.

pochettino-guardiola
 
Sessegnon je još kao maloljetnik pomogao Fulhamu da izbori plasman u Premierligu, a engleska nogometna javnost je tada poludjela za njim. Debitantska sezona u elitnom razredu engleskog nogometa nije bila jednostavna za Sessegnona, s obzirom na to da je njegova ekipa odmah ispala natrag u Championship.

ryan-sessegnon

Međutim, dva pogotka i šest asistencija u 35 utakmica vrlo su dobar učinak za mladog igrača u momčadi koja je zabila svega 34 pogotka u 38 utakmica.

Fulham za Sessegnona traži 45 miliona eura, ali Tottenham planira smanjiti cijenu na 30. Prema pisanju engleskih medija, Sessegnon želi isključivo u Spurse i spreman je zbog njih odbiti ponude drugih klubova.

Veliki interes za 19-godišnjaka pokazao je i Manchester United, ali igračev agent im se navodno zahvalio. Scenarij koji bi ne tako davno izgledao nevjerojatno, da mladi Englez odbije nastup na Old Traffordu zbog Tottenhama.

 No, vremena su se itekako promijenila.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti