14. 05. 2019 - 16:27
AGUERO GOVORIO O MESSIJU I RONALDU: Ovo im se neće svidjeti...
907
Shares
AGUERO GOVORIO O MESSIJU I RONALDU: Ovo im se neće svidjeti pogotovo njegovom sunarodnjaku

NEVJEROVATNO

AGUERO GOVORIO O MESSIJU I RONALDU: Ovo im se neće svidjeti pogotovo njegovom sunarodnjaku

Sport.ba
14. 05. 2019 - 16:27
0
Shares

Fudbalska sezona se polako približava kraju, ostalo su još po par kola u nekim 'Ligama petice', finala nacionalnih kupova i naravno finalne utakmice Lige šampiona i Lige Evrope.
Naravno da se po učinku u ovoj sezoni već mogu izabrati favoriti za dobijanje prestižne nagrade u vidu 'Zlatne lopte'.

Prošlogodišnju laureat, ujedno i čovjek koji je prekinuo dominaciju pomenutog dvojca, Luka Modrić je imao sezonu za zaborav na klupskom nivou te se ne može svrstati u red favorita. Po mnogima su opet tu glavni kandidati u vidu dva stara znanca, Kristijana Ronalda i Leo Mesija.

Portugalac je u svojoj prvoj sezoni sa Juventusom osvojio Skudeto, dok Mesi ima prilku za duplu krunu ako Barselona pobedi Valensiju u finalu španskog kupa 25. maja, Primera je već arhivirana.

ronaldo-messi

Međutim, po izjavi Serhija Aguera, ni Mesi ni Ronaldo ne treba da nastave svoju trku kada je u pitanju pomenuta nagrada.

"Mislim da ne zaslužuju Zlatnu loptu. Vjerujem da bi trebao da je osvoji neko od učesnika finala Lige šampiona", izjavio je napadač Mančester Sitija.

aguero-sane-city

U finalnom duelu u Madridu nastupiće Totenhem i Liverpul, ko bi po Vama od igrača pomenutih timova trebao da osvoji svoju prvu ZL?

(Sport.ba)

Učitaj još novosti