13. 05. 2019 - 10:40
PRESLATKA SALAHOVA KĆI ZASJENILA I OCA Anfield erumpirao kada...
907
Shares
PRESLATKA SALAHOVA KĆI ZASJENILA I OCA Anfield erumpirao kada je zabila gol ispred čuvenog Kopa

PREMIERSHIP

PRESLATKA SALAHOVA KĆI ZASJENILA I OCA Anfield erumpirao kada je zabila gol ispred čuvenog Kopa

Sport.ba
13. 05. 2019 - 10:40
0
Shares

Liverpool u dramatičnoj završnici Premierlige ipak nije uspio. Redsi su odradili svoje i s 2:0 pobijedili Wolverhampton, ali Brighton nije izdržao protiv Manchester Cityja i Građani su uzeli novi naslov.

navijaciliverpool

Liverpoolu za utjehu ostaju individualne nagrade koje su pobrali njihovi igrači: Alisson Becker najbolji je golman, a Virgil Van Dijk igrač Premierlige, dok su Sadio Mane i Mohamed Salah podijelili titulu najboljeg strijelca sa Aubameyangom iz Arsenala.

mane7

Mane i Salah nakon utakmice su pozirali sa zlatnom kopačkom, a ubrzo se dogodila scena koja je mnoge oduševila. Salahu se na terenu pridružila njegova kći, koja je iskoristila priliku i uzela djelić slave svome ocu.

2

Djevojčica je uzela loptu i krenula prema golu, a još uvijek prepuni "Anfield" zastao je i čekao da ubaci loptu u mrežu. Napetost je rasla kako se približavala golu, a tribine su erumpirale kad je loptu progurala preko crte taman ispred čuvenog Kopa, piše Gol.hr.

salahkcerzena

salahovakcer

Očito joj se svidjelo zabiti pogodak na punom "Anfieldu", pa je zabila još jedan, a reakcija tribina opet je bila ista, baš kao kad golove zabija njezin otac.

salahovakcer1

salahovakcer2

Pritom je pokazala i sasvim solidno baratanje loptom; čini se da jabuka ne pada daleko od stabla, a navijači Redsa oprostili su se od sezone scenama na koje je teško ostati ravnodušan.

Učitaj još novosti