13. 05. 2019 - 12:30
KRISTIJAN PRIZEMLJEN KAO NIKAD Albanac nokautirao Golubovića u...
907
Shares
KRISTIJAN PRIZEMLJEN KAO NIKAD Albanac nokautirao Golubovića u svega nekoliko sekundi i doslovno ga unakazio!

KAKAV MEČ 2015. U BEČU

KRISTIJAN PRIZEMLJEN KAO NIKAD Albanac nokautirao Golubovića u svega nekoliko sekundi i doslovno ga unakazio!

Sport.ba
13. 05. 2019 - 12:30
0
Shares

Devetog maja 2015. je održan Gladiator Fight Night u austrijskom gradu Beču. Jedna od borbi bila je i ona između Kristijana Golubovića i Albanca Agima Abdullahua.

Srbijanski fajter je doživio pravu katastrofu, jer ga je Abdullahu pretukao i nokautirao u svega nekoliko sekundi.

I nakon svega srbijanski borac se oglasio putem društvenih mreža tvrdeći da je meč neregularno prekinut i optužio sudije da su režirale ishod ovog duela. Po završetku borbe, Abdullahu je i provocirao Golubovića, pošto je mahao albanskom i kosovskom zastavom. Međutim, Golubović nije reagovao na provokacije albanskog borca, a evo šta je najprije rekao poslije meča.

1

– Meč je prekinut bez ikakvog razloga u momentu kada sam izdržao salvu udaraca od Albanca Agima Agim Giovanni Abdullahu-a i na njemu počeo da pravim poziciju za napad u grand paundu. Preko pola minuta sudija nije hteo da prekine borbu iako nisam imao zaštitnu gumu za zube.

– Kada sam se izvukao i krenuo da se izvlačim za verovatno konačni napad-sudija je prekinuo meč jer je kao video da ja lupam rukom…a ja sam pokušavao da nadjem gumu.
Meč je neregularno prekinut. Ne osećam se pobedjenim borbom već kao i uvek LOŠIM SUDIJSKIM ODLUKAMA.

kristijangolubovic

– Agim je izrazio veliko poštovanje i sam priznao da borba nije prekinuta zbog njegove poluge ili nečeg tipičnog za ubedljivu pobedu. REVANŠ JE USKORO ALI NA NEUTRALNOM TERENU I SA NEUTRALNIM SUDIJAMA KOJIMA NACIONALNOST U SPORTU NE ZNAČI NIŠTA! AGIMU SVAKA ČAST A SUDIJE SU PI*KE KOJE NISU DOBILE PO NOSU SAMO ŠTO SMO DALI REČ I POKAZALI DA SMO NAJVEĆI SPORTISTI.

2

– NAJVEĆE HVALA STOTINAMA PRIJATELJA KOJI SU SA SVIH STRANA DOŠLI DA MI PRÙŽE PODRŠKU! VOLIM IH DO NEBA. PRED SAM ULAZAK U RING UMRO MI JE KUM SA PALA – DOBRICA MARINKOVIĆ SA KOJIM SAM PROŠAO NAJTEŽE TRENUTKE U ŽIVOTU KROZ PRAVE I ULIČNE RATOVE!

484013-kristijan-golubovic-ls

– HVALA HILJADAMA FANOVA KOJI SU MI POŽELELI SREĆU I IZVINJAVAM SE ŠTO ZBOG VAS NISAM REGULARNO DOBIO OVAJ MEČ,KOJI BI VI PODELILI SA MOJOM ŽENOM IVANOM I ĆERKOM VEROM. Volim vas sve i pozdravljam. Sledeći put kunem se i obećavam pokloniću vam pravu herojsku borbu i pobedu jer bez vas sve ovo nema smisla! - zaključio je Golubović.

Učitaj još novosti