12. 05. 2019 - 10:47
RAKITIĆ STAO U KRAJ GLASINAMA: Prestanite više izmišljati!
907
Shares
RAKITIĆ STAO U KRAJ GLASINAMA: Prestanite više izmišljati!

RAKITIĆ STAO U KRAJ GLASINAMA: Prestanite više izmišljati!

Sport.ba
12. 05. 2019 - 10:47
0
Shares

Ivan Rakitić je glasine o transferu iz Barcelone u Inter demantovao.

Učinio je to hrvatski reprezentativac ovoga puta oštrom porukom koju je objavio na svom Instagramu. Povod za ovakvu reakciju bila je priča koja se proširila španjolskim medijima, koji su se raspisali da su Barca i Inter blizu dogovora po kojem će Raketa dres katalonskog diva zamijeniti onim talijanskog i to u transferu vrijednom 50 milijuna eura.

Talijani su čak prenijeli i izjave Ivanovog brata Dejana koji je u petak za TMW izjavio:

"Situaciju je danas lako objasniti: Ivan je jako sretan u Barceloni. To je jedan od najvećih klubova na svijetu i on je sretan što je dio njega. Inter? Ne znam što će mu donijeti budućnost. On se želi kući vratiti s posljednjim trofejom ove sezone. Finale Kupa protiv Valencije je još uvijek u igri. I to je u ovim trenucima njegova jedina budućnost - fokusirati se na finale i osvojiti još jedan trofej", izjavio je Dejan za TMW, a talijanski i španjolski mediji predstavili su ga kao Ivanovog menadžera.

ivan

 "Cijenio bih kada biste prestali izmišljati stvari", napisao je Vatreni preko članka koji tvrdi da je njegov transfer blizu realizacije.

"Samo sam koncentriran na Barcelonu i nastavak svoje karijere ovdje i to na dugi niz godina. Također, koncentriran sam i na osvajanje dvostruke titule", nastavio je Rakitić, pa dobacio još jednu opasku.

"Inače, moj menadžer se zove Arturo Canales."

Rakitić trenutno ima ugovor s Barcom do ljeta 2021. godine. U katalonskog diva stigao je iz Seville 2014. godine i od tada osvojio četiri prvenstva, četiri Kupa kralja i jednu Ligu prvaka.

Učitaj još novosti