11. 05. 2019 - 16:26
AMERIKA NA NOGAMA: LeBron James i Nikola Jokić postaju saigrači
907
Shares
AMERIKA NA NOGAMA: LeBron James i Nikola Jokić postaju saigrači

NBA

AMERIKA NA NOGAMA: LeBron James i Nikola Jokić postaju saigrači

Sport.ba
11. 05. 2019 - 16:26
0
Shares

Američki mediji spekulišu da bi najbolji košarkaš na svijetu, as Lejkersa Lebron Džejms, mogao naredne godine da zaigra za Denver Nagetse!

lebron-james

Poslije razočaravajuće sezone u Los Anđeles Lejkersima, Lebron Džejms će najvjerovatnije napustiti klub iz LA. U slavnom klubu su se nadali da će im popularni Kralj pomoći da ponovo postanu moćni kao ranije, ali nisu uspjeli ni plej-of da izbore. Imali su samo dvije pobjede više nego prošle sezone.

Novinar ESPN-a Stiven Smit tvrdi da ljudi bliski Dženi Buš, predsjednici Lejkersa, ističu da ona želi da trejduje Lebrona i tako dobije što više sredstava.

Novinar Brendon Robinson je otišao korak dalje. On na Tviteru otkriva i koji klub želi da dovede u svoje redove Kralja. Navodno mu je jedan generalni menadžer saopštiio da su Nagetsi spremni da angažuju Lebrona.

Ovo nije prvi put da se Lebron dovodi u vezu sa timom iz Kolorada. Nekoliko puta su čelnici Nagetsa pokušavali da angažuju najboljeg igrača današnjice, ali nisu imali uspjeha. Međutim, okolnosti su se promijenile. Nagetsi su trenutno jedan od najboljih timova u ligi, imaju velike šanse da se nađu u finalu Zapada. Rastu iz sezone u sezonu...

Naravno, ostaje da vidimo šta su spremni da urade kako bi dobili Lebrona. Ako uspiju u toj nameri, uz Nikolu Jokića, Džamala Mareja i ostale, Denver bi postao veliki favorit za titulu šampiona najjače lige na svijetu.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti