10. 05. 2019 - 23:14
ZIDANE ŽELI HRVATA U REALU: Otkriveno što mu je rekao u...
907
Shares
ZIDANE ŽELI HRVATA U REALU: Otkriveno što mu je rekao u privatnom razgovoru

ZIDANE ŽELI HRVATA U REALU: Otkriveno što mu je rekao u privatnom razgovoru

Sport.ba
10. 05. 2019 - 23:14
0
Shares

Luka Modrić igrač je Real Madrida od 2012. godine 

Nevjerovatne vijesti se pojavljuju oko budućnosti kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića u Real Madridu.

Podsjetimo, hrvatski Maestro nakon srebra s reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu osvojio je gomilu individualnih nagrada, uključujući i Zlatnu loptu, no ove sezone Modrić ne igra u najboljoj formi pa ga se u medijima konstantno seli u neki novi klub.

U četvrtak je Cadena Cope javila kako je trener Zinedine Zidane osobno pričao s Modrićem i rekao mu da računa na njega i u budućnosti. To se dogodilo u sklopu Zidaneovog sastanka sa starijim igrčima Reala kako bi pokušali poboljšati ovosezonsku formu koja nije bila bajna.

modric

Dan kasnije, u petak je drugi španjolski medij, Diario Gol, objavio istu informaciju, kako Zidane računa s Modrićem za sljedeću sezone, ali s bitnim dodatkom da je Luki francuski trener jasno poručio kako sumnja da Hrvat može u budućnosti ponovno biti na razini forme iz 2018. godine.

Otkada je Zidane preuzeo Real, stalno se nagađa s dolaznim i odlaznim transferima iz Kraljevskog kluba, s obzirom da je madridskom klubu potrebna temeljita rekonstrucija kako bi se vratio u vrh.

Real Madrid ove sezone igra poprilično loše, neće osvojiti niti jedan trofej, a u prvenstvu se nalazi na trećem mjestu.

Učitaj još novosti