10. 05. 2019 - 16:28
ŠOK ZA NBA PRVAKE: Nakon Duranta povrijedio se i Curry, RUKA...
907
Shares
ŠOK ZA NBA PRVAKE: Nakon Duranta povrijedio se i Curry, RUKA MU GROZNO IZGLEDA (FOTO)

NBA

ŠOK ZA NBA PRVAKE: Nakon Duranta povrijedio se i Curry, RUKA MU GROZNO IZGLEDA (FOTO)

Sport.ba
10. 05. 2019 - 16:28
0
Shares

Golden State pobijedio je u petoj utakmici playoff serije protiv Rocketsa, ali njihov trener Steve Kerr ima sve samo ne razloga za zadovoljstvo.

Pred kraj treće četvrtine Durant je napustio teren držeći se za list desne noge, te je nakon pregleda ustanovljeno kako sigurno neće biti spreman za nastavak serije. Oporavak će trajati minimalno sedam dana, a moguće i duže.

Po ozljedi Duranta igrači GSW-a bili su spremni preuzeti njegovo mjesto u ekipi, što je izjavio i Steph Curry po samom završetku utakmice.

Ono što je dodatno zabrinulo nekadašnjeg suigrača MJ-a je činjenica kako se Curryjeva ozljeda pogoršala te mu je lijeva ruka u lošem stanju.

Na sreću svih navijača GSW-a to nije Chefova pucačka ruka, ali svejedno će mu biti podosta teško igrati ovako. Ne bismo se iznenadili kada bi neki od rezervnih igrača poput Riversa „slučajno“ udario playmakera prošlogodišnjih prvaka kako bi mu se ozljeda dodatno pogoršala. Jer, iako je riječ o NBA prvacima, bez Duranta i Curryja GSW je jedna sasvim prosječna ekipa.

Podsjećamo, GSW vodi u seriji 3-2 protiv Hardena, Paula i ostatka društva, i samo ih jedna pobjeda dijeli od zaključivanja serije te odlaska u finale zapadne konferencije, ali ove dvije ozljede mogle bi drastično promijeniti situaciju na terenu.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti