10. 05. 2019 - 13:52
NAKON OVOGA NAS NIŠTA NE MOŽE IZNENADIT Tuča na pikado meču...
907
Shares
NAKON OVOGA NAS NIŠTA NE MOŽE IZNENADIT Tuča na pikado meču (VIDEO)

INCIDENT

NAKON OVOGA NAS NIŠTA NE MOŽE IZNENADIT Tuča na pikado meču (VIDEO)

Sport.ba
10. 05. 2019 - 13:52
0
Shares

Pikado je na prvu miran sport u kojem nema fizičkog kontakta između protivnika, osmi u pozdravljanju. Ipak, igrate li ga u lokalnom kafiću, odnosi bi se mogli zaoštriti ako je gubitnik 'kratkog fitilja', a u prestižnom svjetskom takmičenje je nakon izjednačenja imao Daryl Gurney.

pikado-incident-2
Sjevernoirski igrač je sa zadnje tri strelice pogodio za izjednačenje (7-7), a to je proslavio ljutim pogledom prema publici i pokazivanjem na protivnika Gerwyna Pricea. Propisno su si 'čestitali' protivnici nakon meča, a imali su toliko žučnu raspravu da su ih u jednom trenutku morali razdvajati i zaštitari.

Gurney se požalio kako je Price pričao kad je on bio na bacanju te ga tako omeo, ali Velšanin je sve to opovrgnuo. Sve je prokomentirala i legenda pikada te trenutno prvi igrač svijeta Michael van Gerwen koji je u backstageu pokušao malo 'dolijati ulja na vatru'.

Bili su kao djeca, nisu li? Tko će biti u Top 4? Oni se bore za to, svaki 'set' broji se za njih u ovom trenutku. Ovakve stvari se nažalost događaju, ali drago mi je da nisam bio u njihovoj poziciji. Da, nasmijao sam se i pokušao malo 'zakuhati' stvari nakon toga - rekao je MVG.

Gerwen i Rob Cross već su osigurali polufinale Premier lige, a za preostala dva mjesta u polufinalu bore se Wade, Suljović, Gurney i Price.

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti