10. 05. 2019 - 10:47
ČELNICI DONIJELI NAJTEŽU MOGUĆU ODLUKU, TOTALNA RASPRODAJA:...
907
Shares
ČELNICI DONIJELI NAJTEŽU MOGUĆU ODLUKU, TOTALNA RASPRODAJA: Barcu napušta čak 10 nogometaša, među njima i neke VELIKE ZVIJEZDE

DIARIO SPORT TVRDI

ČELNICI DONIJELI NAJTEŽU MOGUĆU ODLUKU, TOTALNA RASPRODAJA: Barcu napušta čak 10 nogometaša, među njima i neke VELIKE ZVIJEZDE

Sport.ba
10. 05. 2019 - 10:47
0
Shares

Prednost od tri pogotka iz prve utakmice nije bila dovoljna da katalonski div izbori plasman u finale Lige prvaka. Redsi su slavili sa 4:0 i prouzrokovali veliko razočarenje u Barceloni.

firmino-salah-robertson-liverpool

Ovaj poraz također je jedan od razloga zašto Katalonci žele obnoviti tim u ljeto. Prema "Diario Sportu", uprava kluba su spremna je prodati čak deset nogometaša iz prvog tima. Samo je Lionel Messi nedodirljiv.

messituzan

messi-tuzan

messi-tuga

Među igračima koji mogu pronaći novog poslodavca, posebno se žele “riješiti” triju zvijezda, jer bi mogli dobro zaradili njihovom prodajom, a istodobno bi i uštedjeli visoke prihode, tako da bi se oslobodilo mnogo sredstava za plate igrača.

umtiti-barcelona

Samuel Umtiti, Philippe Coutinho i Ivan Rakitić su igrači koji neće imati značajniju ulogu u ekipi sljedeće sezone. Ispred Umittija, Clement Lenglet i Gerard Pique imaju prednost, Coutinho je rezerva Ousmane Dembeleu, a Frenkie de Jong bi trebao biti zamjena za hrvatskog veznjaka.

coutinho2

rakitic

Osim njih, u Barci su spremni su saslušati ponude za Malcoma, Jasper Cillessena, Thomas Vermaelena i Rafinhu. Također, "Camp Nou" će napustiti Kevin-Prince Boateng i Jeison Murillo, koji su posuđeni, a Jean-Clair Todibo bi mogao otići negdje na posudbu. 

malcom-suarez

malcom

(Sport.ba)

Učitaj još novosti