10. 05. 2019 - 09:49
Bacili Molotovljev koktel na kuću sudije
907
Shares
Bacili Molotovljev koktel na kuću sudije

GRČKA

Bacili Molotovljev koktel na kuću sudije

Sport.ba
10. 05. 2019 - 09:49
0
Shares

Kako prenose grčki mediji, nepoznati počinioci bacili su Molotovljev koktel na kuću suca Panagiotisa Anastopolulosa. Srećom, nisu eksplodirali.

Zadnja dva dana svjedoci smo intrigantnog i žestokog rata u grčkoj košarci i trokutu Olympiakos –Panathinaikos – Grčki košarkaški savez. Navedeni sudac se ogriješio o klub iz Pireja tako što ga je, tvrde iz kluba, žestoko oštećivao svojim sudačkim odlukama u polufinalu kupa protiv najljućeg rivala Panathinaikosa. Tim povodom su crveno-bijeli prijetili istupanjem iz lige ukoliko se Anastopolulosa ne izuzme iz daljnjeg suđenja utakmica.

panathinaikos

Anastopolulos je, u dogovoru sa savezom i u strahu s obzirom da je doživio da mu se navijači Olympiakosa u ponedjeljak okupe ispred kuće i uzvikuju uvredljive parole, odlučio da ne sudi utakmicu protiv Promiteasa.

U međuvremenu je i Panathinaikos stupio u bojkot, prijeteći da neće igrati ako se nastavi popuštati „razmaženoj braći Angelopoulos“, no pod prijetnjom novčanom kaznom vlasnik šesterostrukog prvaka Europe Dimitrios Giannakopoulos proučio je najljućem protivniku:

„Čekamo Olympiakos da ih razvalimo 40 razlike.“

Ako sve prođe bez daljnjih incidenata, doigravanje bi trebalo početi u srijedu.

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti