09. 05. 2019 - 19:23
LIVERPOOL U FINALU: Milojević otkrio tajnu kako je nadmudrio...
907
Shares
LIVERPOOL U FINALU: Milojević otkrio tajnu kako je nadmudrio Kloppa! Sve će vas IZNENADITI

NEVJEROVATNO

LIVERPOOL U FINALU: Milojević otkrio tajnu kako je nadmudrio Kloppa! Sve će vas IZNENADITI

Sport.ba
09. 05. 2019 - 19:23
0
Shares

Crveno-beli su već odbranili titulu, a u pretposljednjem kolu Superlige Srbije gostovaće Proleteru.

"Proleter je ove sezone kao novajlija u ligi pokazao dosta, ima jako iskusne igrače koji drže kontinuitet cele sezone. Kolega Dragan Radojičić fenomenalno radi posao, a nije lako voditi jednu takvu ekipu", rekao je Milojević.

milojevic

A zatim su novinari upitali trenera Zvezde i za komentar polufinalnih utakmica Lige šampiona, u kojim je Liverpul savladao Barselonu, a Totenhem bio bolji od Ajksa.

"Mi smo onako srećno pobedili Liverpul. Ono što smo vidjeli u polufinalu je suština i srž savremenog fudbala, i svako od nas treba da izvuče zaključke. Vidjeli smo četiri sjajne ekipe i sve smo mogli da vidimo, totalni fudbal pogotovo u režiji Liverpula, iako će mnogi smatrati da smo ga pukom srećom pobijedili. Ali, kako god, mi smo Liverpul pobijedili. Svi navijači na tribinama imali su veliku sreću da vide uživo jednu takvu ekipu u Beogradu. Kako vrijeme bude prolazilo, bićemo svjesniji protiv koga smo igrali i sigurno smo dosta naučili. Mislim da je veća senzacija što je Liverpul izbacio Barselonu, nego Totenhem u finalu", završio je Milojević.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti