09. 05. 2019 - 09:18
POZNAT PRVI FINALISTA ISTOKA Bucksi razvalili Celticse
907
Shares
POZNAT PRVI FINALISTA ISTOKA Bucksi razvalili Celticse

NBA

POZNAT PRVI FINALISTA ISTOKA Bucksi razvalili Celticse

Sport.ba
09. 05. 2019 - 09:18
0
Shares

Giannis and co. ne posustaju! Peta utakmica konferecijskog polufinala između Bucksa i Celticsa završila je pobjedom domaćina 116-91 što bi značilo da s ukupnim rezultatom 4-1 igrači Mikea Budenholzera prošli u finale Istočne konferencije.

Kyrie je i danas pokazao da usprkos činjenici kako je on jedan od najboljih, ako ne i najbolji, playmakera i ballhandlera u ligi, da nema odlike vođe. Utakmicu je završio sa iznimno skormnih 15 poena uz katastrofalan postotak od 28.6%. Ako mislite da su mu druge rubrike bile bolje popunjene varate se, jer je Irving skupio svega jedan skok i jedan asist, a toj „impresivnoj“ statistici nadodao je još tri izgubljene lopte.

Kod Bostona dobro prvo poluvrijeme odigrao je Horford, da bi u nastavku potpuno stao. Ukupni postotak ubačenih šuteva domaćina bio je 31.2%, dok su trice gađali 17.9%. Jako zanimljivo, naročito kada uzmemo u obzir kako uz GSW i Rocketse kotiraju kao najbolja šuterska ekipa u NBA ligi.

Bucksi su kontinuirano bili bolji od Bostona te su, izuzev druge utakmice koju je Boston pobijedio, bili uvjerljivo bolji i dominantniji protivnik.

Većina NBA analitičara prognozirala je prolazak igrača Brada Stevensa, ali nisu bili u pravu. Pred kraj utakmice Firsev Arenom orilo se „Paul Pierce sucks“ koji je bio najglasniji u predviđanjima kako Giannis i njegovi suigrači nemaju nikakve šanse protiv ekipe iz Bostona.

Milwaukee je tako došao do prvog konferecijskog finala nakon 18 godina čekanja. Nakon što su pomeli Detroit u prvoj rundi, sada su stradali Celticsi te su pokazali kako će Toronto ili 76esrsi, tkogod prođe do finala, imati velike probleme protiv njih.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti