09. 05. 2019 - 08:56
NEMOGUĆE JE OPISATI RIJEČIMA: Nakon infarktne završnice,...
907
Shares
NEMOGUĆE JE OPISATI RIJEČIMA: Nakon infarktne završnice, Argentinac u suzama pao na travnjak (VIDEO)

NEMOGUĆE JE OPISATI RIJEČIMA: Nakon infarktne završnice, Argentinac u suzama pao na travnjak (VIDEO)

09. 05. 2019 - 08:56
0
Shares

Nakon one u Liverpoolu, čudesnu utakmicu gledali smo i u Amsterdamu gdje je domaći Ajax imao sve u svojim rukama - prednost iz prvog dvoboja (1:0) i vodstvo od 2:0 u uzvratu, no onda je Tottenham na krilima junaka Lucasa Moure s tri pogotka u drugom poluvremenu napravio još jedan povijesni preokret (2:3) i izborio finale Lige prvaka koje će Spursi igrati protiv Redsa.

Nakon utakmice kamere su uhvatile Mauricija Pochettina koji se u suzama slomio i srušio na travnjak.

"Hvala nogometu. Hvala mojim igračima. Rekao sam vam da su oni heroji. Ovakva emocija, bez nogometa je nemoguće živjeti. Hvala i ljudima koji su vjerovali u nas. Teško je riječima opisati ovo što proživljavamo", izjavio je Pochettino nakon utakmice.

Trener Tottenhama dotaknuo se i heroja Moure koji je postigao hat-trick i donio Tottenhamu slavlje u posljednjim sekundama spektakla na Johan Cruijff Areni.

"Zaslužio je hat-trick, on je sjajan tip. Biti u finalu je nevjerojatan osjećaj. No sada se moramo spremiti za utakmicu koja nas čeka u nedjelju, a tek onda - finale."

"Pričali smo na sastanku prije utakmice da kada radite i osjećate ljubav, onda osjećate i strast za ovaj sport. Pravi je užitak gledati utakmice poput ovih. Bilo je ovo teško", zaključio je Argentinac.

Finalna utakmica čeka nas 1. juna u Madridu na Atleticovu stadionu Wanda Metropolitano.

 

Učitaj još novosti