08. 05. 2019 - 14:24
INTERNET ĆE SE SRUŠITI Morbidna poruka za "pokislog" Messija:...
907
Shares
INTERNET ĆE SE SRUŠITI Morbidna poruka za

KOZA ODERANE KOŽE

INTERNET ĆE SE SRUŠITI Morbidna poruka za "pokislog" Messija: Najbolje da se sami uvjerite - ovako su ga fanovi predstavili i ZGROZILI SVE (FOTO)

Sport.ba
08. 05. 2019 - 14:24
0
Shares

Barcelona je sinoć oko 23 sata bila na koljenima. Odavno Katalonci nisu bili onako poniženi i nemoćni kao sinoć na kutlnom "Anfieldu". Leo Messi utopio se u potpuno sivilo španskih prvaka, a peta Liga prvaka ostaje samo san.

messi-tuzan

Fudbalsko pamćenje je kratko, a kada je igrač veličina kakva je Lionel Messi, onda nema nikakvog praštanja. Tako se omaleni Argentinac našao na udaru hiljada navijača Barcelone poslije revanša polufinala Lige šampiona koji je Blaugrana izgubila od Liverpoola sa 4:0.

messituzan

Tako je prokockala i prednost stvorenu na Camp Nou (0:3), pa Messiju nije pomoglo ni što je učestvovao u svih osam prilika za svoj tim s pet šuteva i tri dobra dodavanja.

messi-tuga

Ostaje zapisano da u eliminacionoj fazi LŠ nije dao gol u gostima od aprila 2013. zbog čega je na udaru uprkos tome što je prije samo sedam dana spakovao dva komada iza leđa Allisona.

messi-goool

Neki se šale, ali je bilo i onih koji su objavljivali morbidne poruke na društvenim mrežama, poput ove gdje je odrana koža s jagnjeta, pa ono predstavljeno kao Messi na Anfieldu u utorak uveče.

To je zapravo bila ironija na tvrdnju da je Messi najbolji fudbaler svih vremena (greatest of all time, GOAT, što na engleskom znači koza), ali se čini da su ovog puta navijači malo pretjerali. Možda čak i previše...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti