05. 05. 2019 - 11:14
LOVREN PRAVI SHOW NA INSTAGRAMU "Salah je OK, samo me ne...
907
Shares
LOVREN PRAVI SHOW NA INSTAGRAMU

ENGLESKA

LOVREN PRAVI SHOW NA INSTAGRAMU "Salah je OK, samo me ne prepoznaje"

Sport.ba
05. 05. 2019 - 11:14
0
Shares

Navijače Liverpoola nakon subotnje utakmice kod Newcastlea brinula se samo jedna stvar: Hoće li Mo Salah biti spreman za Barcelonu u utorak, jer onaj sudar s golmanom, nakon kojeg je Egipćanin ostao ležati, izgledao je jako gadno.

salah-povreda-2

Liverpool je u drami na St. James Parku pobijedio Newcastle 3-2 i opet je na vrhu Premiershipa, barem do ponedjeljka navečer kad Manchester City igra svoju utakmicu 37. kola protiv Leicestera kod kuće. Liverpool s utakmicom više ima dva boda više od Cityja i, kako stvari stoje, čeka nas prava drama u zadnjem kolu.

City nakon Leicestera ide u goste Brightonu, a Liverpool dočekuje Wolverhampton. 

mohamedsalahrealmadridvliverpooluefaygqy8br0hl3x

Samo tri dana uoči uzvrata protiv Barcelone u polufinalu Lige prvaka, Mohameda Salaha iznijeli su s terena. Sudario se Egipćanin u drugom dijelu s golmanom Newcastlea. Ružno je to izgledalo, ali Jürgen Klopp kaže da je s njim sve u redu.

Dobar je to udarac bio, uzdrmalo ga je. Ali sad je apsolutno OK. Naravno, moramo napraviti dodatne pretrage - rekao je Klopp i požalio se na paklen raspored koji je zadesio njegove igrače.

salah-povreda

- Kraj sezone, a mi imamo tri utakmice u šest dana. Teško, jako teško. Nismo najbolji na svijetu, moramo raditi žestoko i svaka utakmica nam je teška.

Barcelona je u prvoj utakmici razbila Liverpool 3-0, uzvrat je u utorak na Anfieldu i još se ne zna hoće li Salah biti spreman. 

Dejan Lovren, koji se sa Salahom druži i privatno, šaljivo je jednom navijaču na Instagramu odgovorio na pitanje kako je Egipćanin.

- Dobro je. Samo, ne prepoznaje me, ha, ha, ha - napisao mu je Lovren.

- Ne brini, Mo je čudovište - dodao je Dejan.

Učitaj još novosti