05. 05. 2019 - 09:53
UNITEDU SE ŽURI - POSTAVLJEN ULTIMATUM ZA DE GEU Ovo su opcije...
907
Shares
UNITEDU SE ŽURI - POSTAVLJEN ULTIMATUM ZA DE GEU Ovo su opcije za golmana iz Španije

TRANSFERI

UNITEDU SE ŽURI - POSTAVLJEN ULTIMATUM ZA DE GEU Ovo su opcije za golmana iz Španije

Sport.ba
05. 05. 2019 - 09:53
0
Shares


Unitedu se žuri!

degea

Za osam dana, tačnije, narednog ponedeljka kada prvenstvo bude završeno i kada će biti posljednji dan sezone, odnosno igrači moraju da se pojave u Karingtonu, Španac će se izjasniti.

Ponuda je na stolu 350 000 funti nedeljno, odnosno blizu 20 miliona po sezoni. Toliko je De Gea tražio, a onda su on i Pogba podigli uloge i zahtjevali da budu izjednačeni sa najplaćenijim, potpunim razočaranjem, Aleksisom Sančezom, koji sa bonusima prima nevjerovatnih pola miliona nedeljno.

de-gea

De Gea je van forme, primio je veliki broj golova ove sezone, tačnije Unitedova mreža se tresla najviše od svih klubova top 6. Nije jasno samo njegova krivica, sigurno da mu porozna odbrana nije pomogla, samo sedam puta je sačuvao svoju mrežu na utakmicama PL.

Posljednje "brljotine" u duelima sa Evertonom, Barsom, Arsenalom pokazale su da je totalno van forme, godinama najbolji golman svijeta je izgubio samopouzdanje.

de-gea1

Ponudu ima, i to od PSG koji bi platio pomenutu sumu, mada je pitanje koliko će United tražiti ako bude prodavao De Geu. Suma od 100 miliona je nerealna jer mu ugovor ističe za nešto više od 12 mJeseci, može da sačeka i ode kao slobodan igrač, što United neće dopustiti. Ali, neće ga prodati ni za mali novac, čak se pominje Real, naime De Gea nije izgubio nadu da će jednom ostvariti transfer koji je propao 2015. za svega par sati. Ipak, Kurtoa je dobio garancije da će ostati, pa je PSG mnogo realnija opcija, mada se pominju i Bayern i Juventus, Italijani bi ipak sačekali da mu istekne ugovor.

de-gea-pique-ramos

De Gea je od 2011. u Unitedu, osvojio je sve domaće trofeje, ali se čini da je gubio vrijeme u lošim godinama kluba i da ne veruje da "Đavoli" mogu da se vrate u vrh. Ima i pritisak od vjerenice Edurne da ode iz Engleske, prije svega zbog boljeg života na kontinentu, pa ćemo vidjeti njegov odgovor. Saga o ugovoru traje baš dugo, United je klauzulu  aktivirao ove sezone, produžetak za godinu dana, kako De Gea ne bi bio slobodan na ljeto, ali i dalje nisu bliži dogovoru

(Sport.ba)

Učitaj još novosti