29. 04. 2019 - 08:48
ŠOK DOLAZI IZ AMERIKE, POZNATI MMA BORAC NAKON BORBE PORUČIO:...
907
Shares
ŠOK DOLAZI IZ AMERIKE, POZNATI MMA BORAC NAKON BORBE PORUČIO:

BELLATOR

ŠOK DOLAZI IZ AMERIKE, POZNATI MMA BORAC NAKON BORBE PORUČIO: "Bog me je pozvao sebi ne želim više nanositi bol ljudima"

Sport.ba
29. 04. 2019 - 08:48
0
Shares

POZNATI MMA borac Rory MacDonald šokirao je borilački svijet nevjerojatnom izjavom nakon borbe u kojoj je obranio Bellatorovu titulu velter kategorije protiv Jona Fitcha.

MacDonald je odmah nakon meča rekao kako je dobio poziv od Boga i da više ne želi nanositi ljudima bol. Te su riječi zaprepastile apsolutno sve, ali je MacDonald bio itekako ozbiljan.


"Imam osjećaj da me je Bog pozvao. Promijenio je moj duh, promijenio je moje srce", rekao je MacDonald pa je nastavio:

"Potreban je određeni duh kako biste čovjeku nanijeli bol i ja nisam siguran da više imam želju nanositi ljudima bol. Ne znam što je to, ali zbunjujuće je. Znam da Gospod ima nešto u planu za mene, večeras mi se obratio. To je drugačiji osjećaj. Moram sjesti i dobro razmisliti o svemu. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Večeras sam imao podijeljene osjećaje. Imao sam dobre trenutke, ali nešto je bilo drugačije.''

MacDonald je sinoć odradio neriješen meč protiv Fitcha i zadržao je naslov prvaka. Kanađanin je trenutačno na omjeru 20-5-1 u bogatoj karijeri, ali nakon ovih riječi lako je moguće da se oprosti u 30. godini.

MacDonald je ranije bio član UFC-a, ali je 2017. godine potpisao za Bellator, što se pokazao kao dobar potez.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti