26. 04. 2019 - 19:30
KUDA VODE MENADŽERI LUKE JOVIĆA: Nakon Barce otjerali su još...
907
Shares
KUDA VODE MENADŽERI LUKE JOVIĆA: Nakon Barce otjerali su još jednog velikana, DA LI SE PREVIŠE IGRAJU S TRŽIŠTEM ?

BUNDESLIGA

KUDA VODE MENADŽERI LUKE JOVIĆA: Nakon Barce otjerali su još jednog velikana, DA LI SE PREVIŠE IGRAJU S TRŽIŠTEM ?

Sport.ba
26. 04. 2019 - 19:30
0
Shares

Skok cijene uticao je da se najveći predomisle.

jovic

Jedan od najtraženijih igrača na fudbalskom tržištu je, poslije sjajne sezone, 25 golova i 6 asistencija, srpski internacionalac Luka Jović za kojeg se raspituje, ali i odustaje pola Evrope. Tako je poslije Barselone, po svemu sudeći, od njegovog dovođenja odustao i veliki Real Madrid.

Kako prenosi katalonski Sport, napadač Ajntrahta je praktično jednom nogom već bio u Madridu. Skauti tima sa Santjago Bernabeua pratili su ga posljednje dvije sezone intezivno, a slično je bilo i sa Barselonom. Po riječima Katalonaca, do preokreta je došlo kada je njegova cijena naglo skočila sa 50 na 80 miliona eura, pa su tako u klubu odlučili da ne obezbjede njegov potpis.

perez

Srpski dvadesetjednogodišnjak je onda postao jedan od "prvih pikova" Reala, a agenti napadača su bili na pregovorima u Madridu. Ipak, kada se činilo da je sve rješeno, Madriđani su postupili slično kao njihov najveći rival - odustali su od Jovića. Navodi se da je glavni razlog taj da su čelnici Kraljevskog kluba odustali jer su bili "iskorišćeni od strane menadžera".

Sport tvrdi da Jović neće igrati u La Ligi sljedeće sezone, a kao verovatne destinacije navodi PSŽ i Bajern Minhen.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti