25. 04. 2019 - 22:20
Dodijeljena priznanja i nagrade u okviru projekta "Najbolji od...
907
Shares
Dodijeljena priznanja i nagrade u okviru projekta

BH TELECOM PREMIJER LIGA

Dodijeljena priznanja i nagrade u okviru projekta "Najbolji od najboljih"

Sport.ba
25. 04. 2019 - 22:20
0
Shares

Danas je u prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo organizovano druženje i dodjela priznanja bivšim igračima i legendama FK Sarajevo u okviru projekta "Najbolji od najboljih".

Prigodno druženje je organizovano od strane udruženja "Liga humanih" i Radia M uz podršku FK Sarajevo. 

Dobitnici nagrade za životno djelo i laureati projekta 'Najbollji od najboljih' su:

Ibro Biogradlić (nagradu je u njegovo ime preuzeo unuk Haris Biogradlić), Svetozar Vujović (nagradu je u njegovo ime preuzela supruga Gordana Vujović), Želimir Vidović Keli (nagradu je u njegovo ime preuzela supruga Borjana Vidović), Kemal Monteno (nagradu je u njegovo ime preuzela Adrijana Monteno), Mirsad Fazlagić, Vahidin Musemić, Fuad Muzurović, Safet Sušić, Sead Jesenković, Džemaludin Mušović, Fahrudin Prljača, Faruk Hadžibegić, Predrag Pašić, Mehmed Janjoš, Husref Musemić, Dženan Uščuplić i Mirvad Kurić, koji je dobio nagradu za doprinos razvoju sporta uopšte.

Mirsad Ibrić, vlasnik Radia M i jedan od organizatora ovog druženja istakao je da se radi o ljudima koji su obilježili jedan dio FK Sarajevo, ali i koji su proslavili bh. nogomet i sport uopšte.

Dobitnici nagrada su istakli da ovo za njih predstavlja veliku čast i zadovoljstvo što su se našli u odabranom društvu. Projekat "Najbolji od najboljih" nastavlja svoje aktivnosti, te će u narednom periodu biti dodijeljene nagrade i priznanja osobama iz drugih sportskih kolektiva, kao i iz oblasti kulture i umjetnosti.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti