25. 04. 2019 - 21:48
VEČERAS ĆE SLAVITI U UNITEDU: Našli su kupca za Alexisa...
907
Shares
VEČERAS ĆE SLAVITI U UNITEDU: Našli su kupca za Alexisa SANCEHZA, u ovom velikanu će pokušati oživjeti karijeru

PREMIERSHIP

VEČERAS ĆE SLAVITI U UNITEDU: Našli su kupca za Alexisa SANCEHZA, u ovom velikanu će pokušati oživjeti karijeru

Sport.ba
25. 04. 2019 - 21:48
0
Shares

ALEXIS SANCHEZ igra očajno od svog dolaska u Manchester United iz Arsenala.

Čileanac je bio najveća zvijezda zimskog prijelaznog roka 2018. godine, kada je pregazio usmeni dogovor s Manchester Cityjem i zbog novca odabrao drugi veliki klub u gradu - United.

Međutim, basnoslovnih 450 hiljada funti sedmično, što ga čini najplaćenijim igračem u crvenom dresu, sada predstavlja veliki problem.

Ove sezone bivši igrač Barcelone utakmice Uniteda pretežno je gledao s tribina, Solskjaer ga ne vidi u svojim vizijama budućnosti pa je izvjesno da će napustiti Kazalište snova već na ljeto, i to s epitetom najvećeg klupskog promašaja u historiji.

alexis1

Crveni Vragovi sada imaju težak zadatak prodati Čileanca kojeg gotovo nitko u Europi ne može (ili ne želi) platiti. No britanski list Independent piše da se ipak našao jedan kandidat.

Milanski Inter navodno je pokazao interes za dovođenjem čileanskog ofenzivca, ali pod jednim uvjetom - Sanchez mora smanjiti svoje financijske apetite jer je jasno da mu u Italiji ne mogu ponuditi tjednu plaću od gotovo pola milijuna eura.

Kako piše isti list, Alexis Sanchez trebao bi biti zamjena za Maura Icardija koji bi pak mogao otići u drugome smjeru, a talijanski gigant za Čileanca spreman je izdvojiti i do 60 milijuna eura.
 


(Sport.ba)

Učitaj još novosti