25. 04. 2019 - 14:33
TALIJANI SIGURNI: Buffon se vraća u Juventus već ovog ljeta
907
Shares
TALIJANI SIGURNI: Buffon se vraća u Juventus već ovog ljeta

TRANSFERI

TALIJANI SIGURNI: Buffon se vraća u Juventus već ovog ljeta

Sport.ba
25. 04. 2019 - 14:33
0
Shares

Jedan od najboljih svjetskih golmana svih vremena, legendarni Gigi Buffon, na kraju sezone će vjerojatno napustiti PSG nakon samo jedne sezone koju je proveo na Parku prinčeva.

gianluigi-buffon

Premda Parižani imaju mogućnost 41-godišnjem golmanu produže suradnju za još jednu sezonu, najvjerojatnije to neće napraviti, već traže novog golmana, a Buffon će, izgledno je, završiti fantastičnu karijeru.

Kako piše Sportmediaset, Gigi neće napustiti nogomet. Talijani su uvjereni da će se Buffon odmah na ljeto vratiti u svoj Juventus i tamo preuzeti jednu od direktorskih fotelja. Stara dama je to ponudila legendarnom golmanu, a na njemu je samo da pristane.

buffon-1024x575


Buffon je nedavno priznao da će Juventus uvijek biti u njegovom srcu, ali da ga je PSG vratio u život.

Buffon je proveo 17 godina u Juventusu prije nego što se prošlog ljeta priključio PSG-u i zahvalio se što su mu ponudili još jednu šansu da osvoji jedini trofej koji mu je ostao neispunjen san – Ligu prvaka.

gianluigi-buffon

"Moja avantura u Francuskoj je za sada prelijepo iskustvo. Ljudi možda misle da nisam ozbiljan, ali samo učenje novog jezika podiglo na viši nivo. Zašto PSG? Zato što sam im stavio na raspolaganje čitavo svoje nogometno znanje. Kad je u pitanju moja budućnost, ja još uvijek sanjam. A kada sanjate u 41. godini nađete se u mnogim situacijama", rekao je nedavno jedan od najvećih svih vremena i čovjek koji je ostao možda jedini ''živući primjerak'' romantizma u modernom nogometu.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti