25. 04. 2019 - 12:13
TURBULENCIJE NA SANTIAGO BERNABEU Zidane oduzima desetku Luki...
907
Shares
TURBULENCIJE NA SANTIAGO BERNABEU Zidane oduzima desetku Luki Modriću

ŠPANIJA

TURBULENCIJE NA SANTIAGO BERNABEU Zidane oduzima desetku Luki Modriću

Sport.ba
25. 04. 2019 - 12:13
0
Shares

Eden Hazard primarna je Realova meta za ljetni prijelazni rok i prema pisanju španjolskih medija, posao bi uskoro trebao biti i službeno zgotovljen.

hazard

Zinedine Zidane dobit će tako nasušno potrebnog ofanzivca koji čini razliku i za tu je priliku spreman uzeti desetku s leđa Luke Modrića i dati ju Belgijcu.

Španjolci i Britanci pišu kako je Francuz obećao najboljeg igraču Chelseaja broj 10 na dresu jer ovaj ne želi ulogu niti sedmicu Cristiana Ronalda koju danas nosi Mariano Diaz, a od prije je poznato da se Zidane i Hazard međusobno izrazito cijene.

Modrić, službeno najbolji nogometaš svijeta, vlasnik je Realovog dresa s brojem deset već dvije godine nakon što je prije toga nosio broj 19.

modric
Hazard pak u Chelseaju i reprezentaciji Belgije nosi isti broj pa se Španjolci pitaju znači li ovaj potencijalni Zidaneov potez Modrićev odlazak iz kluba nakon sedam godina.

eden-hazardcropped-18bmwelwdcv1qg03cz2kvcyq

Luki, smatraju, ne ide u prilog ni informacija da Real silno želi Juventusovog kreatora igre Miralema Pjanića te Unitedovog Paula Pogbu. Francuz bi, čini se, bio najsretniji kada bi mogao u veznom redu upariti njih dvojicu uz podršku Casemira.

 

(Sport.ba)

Učitaj još novosti