23. 04. 2019 - 13:54
PRVI ČOVJEK ZVEZDE NE MOŽE BEZ NISKIH PROVOKACIJA Kosovo mu je...
907
Shares
PRVI ČOVJEK ZVEZDE NE MOŽE BEZ NISKIH PROVOKACIJA Kosovo mu je bolna rana, a evo i dokaza

NEBOJŠA ČOVIĆ U CENTRU PAŽNJE

PRVI ČOVJEK ZVEZDE NE MOŽE BEZ NISKIH PROVOKACIJA Kosovo mu je bolna rana, a evo i dokaza

23. 04. 2019 - 13:54
0
Shares

Crvena zvezda je pobjednik ABA lige, Beograđani su se plasirali direktno u Euroligu, ali tenzije nakon velikog finala se ne smiruju. Iz Budućnosti su ogorčeni, smatraju da se meč nije trebao ni odigrati, kao i to da je ABA liga spala na veoma niske grane.

2

Nebojša Čović je poslije pravog pakla u Morači, gdje se nije pojavio na utakmici protiv Budućnosti, jer je, kako sam kaže, znao da se sprema linč na njega i ko treba da ga napadne u hali, mogao da se opusti i da na svom terenu isprati 5. duel i da uživa u maestralnoj pobjedi svoje ekipe, novoj tituli ABA lige i plasmanu u Euroligu.

zvezda-vs-buducnost

Malo je reći da je uzvratio duplom mjerom na "gostoprimstvo" Podgoričana, a on sam tvrdi da je to bila reakcija nakon dešavanja u Morači. Igrači Budućnosti napadnuti od strane navijača nakon što su izašli na zagrijavanje, a takođe im je na svlačionici nalijepljeno ime na albanskom jeziku, bila je spremna i kofa za pljuvanje, drman je tunel i viđene su mnoge druge provokacije...

nebojsacovic

Ali, kada se konačno situacija smirila i nakon što je Zvezda maestralnom partijom "počistila" Budućnost sa parketa, Čović se opustio i zapjevao. Dvoranom se začuo Vidovdan, koji je pušten s razglasa.

nebojsacovic1

- Kud god da krenem, tebi se vraćam ponovo, ko da mi otme iz moje duše Kosovo - pjevao je Nebojša Čović zajedno s navijačima, pjesmu koja je kod njega očito pogodila emociju. Sramno rekli bismo, jer politika je već odavno prisutna na svim mečevima Beograđana...

covic-tomic-zvezda

Učitaj još novosti