22. 04. 2019 - 08:40
OVAKAV TRETMAN NISU IMALI NI NAJVEĆI DUŽNOSNICI SVIJETA...
907
Shares
OVAKAV TRETMAN NISU IMALI NI NAJVEĆI DUŽNOSNICI SVIJETA Ronaldo i Georgina razmjenjivali nježnosti na Lokrumu, a tek kad vidite šta je bilo na večernjem meniju

24SATA.HR OTKRIVA

OVAKAV TRETMAN NISU IMALI NI NAJVEĆI DUŽNOSNICI SVIJETA Ronaldo i Georgina razmjenjivali nježnosti na Lokrumu, a tek kad vidite šta je bilo na večernjem meniju

sport.ba
22. 04. 2019 - 08:40
0
Shares

Najpopularniji nogometaš svijeta Cristiano Ronaldo ispisao je povijest kada je odveo Juventus do osmog uzastopnog naslova talijanskog prvaka. Portugalac je sudjelovao u subotnjem preokretu protiv Fiorentine 2-1 pa se zaputio na zasluženi odmor za Uskrs u Dubrovnik.

ronaldo

U Dubrovnik je stigao u društvu djevojke Georgine privatnim zrakoplovom, koji košta i do nekoliko miliona dolara. Svoj odmor provodi na jednom od najskupljih mjesta u gradu.

1

Portugalac se nalazi u Vili Šeherezada gdje se noć plaća oko 50 tisuća kuna, a boravkom u dubrovačkoj oazi pohvalila se i njegova djevojka Georgina, i to s pogledom na Lokrum:

vila-dubrovnik

Par je uživao u uskršnjem ručku na otoku Lopudu u konobi "Dubrovnik" te su na lopudskoj rivi objedovali u tišini.

Na meniju su bili škampi i gamberi te jastog i pasta. Na kraju su probali i desert te se slikali s osobljem za uspomenu.

2

Vlasnik popularne konobe je Ivo Glumac, otac nekadašnjeg igrača Hajduka Tomislava Glumca. Konoba je na dobrom glasu, a zadnji nogometaši koji su ju posjetili prije Ronalda bili su Edin Džeko, Mathieu Flamini i kapetan rumunske reprezentacije Vlad Chirices.

Ronaldo i Georgina su nakon ručka i šetnje otišli odmoriti, a navečer su se zaputili u poznati dubrovački restoran "360", smješten unutar gradskih zidina, piše 24sata.hr.

1

Tretman kakav je par dobio u Dubrovniku nisu dobili ni najveći državnici svijeta.

Ne tako davno najmoćnija žena svijeta Angela Merkel propješačila je od Ploča do Kneževa dvora, a prije nje jednako tako i američki potpredsjednik Dick Cheney te među brojnima moćnicima svijeta i engleski princ Charles, nogometaša i njegovu djevojku u crnom kombiju zatamnjenih stakala dovezli su do samih vrata restorana unutar gradskih zidina.

Učitaj još novosti