22. 04. 2019 - 07:53
HVALA EDINU I HVALA BRATU PJANIĆU Cristiano Ronaldo uživao u...
907
Shares
HVALA EDINU I HVALA BRATU PJANIĆU Cristiano Ronaldo uživao u Džekinom lokalu u Dubrovniku

PONAJBOLJI IGRAČ SVIJETA UŽIVA U HRVATSKOJ

HVALA EDINU I HVALA BRATU PJANIĆU Cristiano Ronaldo uživao u Džekinom lokalu u Dubrovniku

Sport.ba
22. 04. 2019 - 07:53
0
Shares

Dubrovački gradski vijećnik i veliki prijatelj Edina Džeke, Miho Obradović, družio se u nedjelju navečer s planetarno popularnim nogometašem Cristijanom Ronaldom u luksuznom dubrovančkom restoranu 360 koji je smješten u historijskom dijelu grada.

Naime, Obradović je svoju fotografiju s Portugalcem objavio na Facebook stranici. Očito je da su u njegovoj namjeri da se upozna s Ronaldom pomogli Dijamant i Miralem Pjanić, kojima se zahvalio uz samu objavu.

2

Ronaldo je u Dubrovnik stigao sinoć u pratnji svoje djevojke Georgine Rodriguez. Odsjeo je u Vili Šeherezada, a  boravio je i na Lopudu.

avion

Podsjetimo, Edin Džeko je nedavno u  Dubrovniku u jednom od najljepših gradova regiona otvorio "Cafe & Hookah Bar Ritual". 

U taj projekat, Džeko je ušao upravo s Obradovićem, koji je ujedno i vlasnik poznatog ugostiteljskog objekta "Barba". 

zaniolo-dzeko

Portugalski as kasno sinoć sletio je u Dubrovnik, a očekuje se kako će Juventusov napadač svoj Uskrs provesti upravo u ovom hrvatskom gradu.

ronaldo

Ronaldo će možda ostati i dan više, ali viška vremena nema jer Staru dama već u subotu očekuje duel s Interom u Seriji A.

Dubrovnik je tako nastavio biti odredište brojnih sportskih zvijezda nakon što su ga ranije posjetili Marcelo, Blake Griffin, DeAndre Jordan i brojni drugi.

Ronaldo i Georgina su u Dubrovnik stigli privatnim avionom koji je u njihovom vlasništvu. U pitanju je model ''Gulfstream G200 Galaxy (EC-KBC)'' koji je Ronaldo kupio za 19 miliona eura.

U pitanju je dvomotorni poslovni avion kog su dizajnirali Izraelci. Opremljen je po najnovijim specifikacijama, a u njega može stati između osam do deset putnika. Avion ima zasebna kupatila za članove posade i putnika, plakare, pristup internetu, telefon, faks, mikrotalasnu, električni šporet, frižider za piće i mnogo zabavnih gedžeta.

ronaldo-avion-10

ronaldo-avion-9

ronaldo-avion-8

ronaldo-avion-7

ronaldo-avion-6

ronaldo-avion-5

ronaldo-avion-3

ronaldo-avion-2

ronaldo-avion-1

Inače, zvaničnih fotografija iz Dubrovnika još nema, kao ni video snimaka, ali je Georgina u međuvremenu na svom Instagram profilu okačila fotku kako sedi na terasi i gleda u more.

01

"Dubrovački dnevnik" otkriva kako se Ronaldo s djevojkom Georginom Rodríguez u Dubrovniku smjestio u elitnoj Vili Šeherezada u kojoj jedno noćenje iznosi oko sedam hiljada eura. U istoj vili vrijeme su provodili slavni glumci kao što su Jamie Foxx, Elizabeth Taylor, Richard Burton i Sofia Loren.

vila-dubrovnik

(Sport.ba)

Učitaj još novosti